News

3 echipamente HoReCa pentru fast-food, esentiale in bucatariile profesionale!

3 echipamente HoReCa pentru fast-food, esentiale in bucatariile profesionale! camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

 Sarbatorile pascale au trecut si, in mod inevitabil, dupa atatea oua, portii de drob, pasca si cozonac, gandul ne zboara catre o placere culinara "vinovata", de tip fast-food. Aceasta este gandirea clasica a clientilor, iar dumneavoastra, in calitate de patron sau administrator al unui local cu specificul respectiv, trebuie sa fiti intotdeauna pregatit.

 

Cu atat mai mult cu cat, odata cu vremea buna si scaderea incidentei cazurilor de COVID-19 in tara noastra, lumea va fi din ce in ce mai dornica de iesiri, plimbari si distractie.

Prin urmare, trebuie sa va dotati unitatea de alimentatie publica, indiferent ca vorbim despre un restaurant, fast-food sau food truck, cu astfel de echipamente esentiale in bucatarii profesionale.

Recomandarea noastra este sa optati pentru un furnizor cu o experienta indelungata, precum Fresco, care sustine geniul in industria ospitalitatii inca din anul 1992. Cumparand de la profesionisti, aveti garantia unor produse cu o durata indelungata de viata, fiabile, usor de folosit si cu o productivitate iesita din comun. Fara alte introduceri, iata trei exemple relevante in acest sens:

 

1. Gratar electric pentru kebab - pret 4.110 lei

 

Acest echipament nelipsit din bucatariile profesionale in care se prepara inclusiv fast-food este destinat pregatirii kebab-ului, una dintre alternativele preferate ale romanilor. Aparatul este dotat cu 3 zone de incalzire, motor in partea de jos si are o capacitate de pana la 70 de kilograme. El provine din oferta platformei internationale Virtus Group GmbH, are dimensiunile de 48 x 54 x 102,5 centimetri si 75 de kilograme si genereaza o temperatura de lucru de pana la +320 de grade Celsius;

 

 

2. Rotisor electric vertical - pret 8.355 de lei (redus de la 11.007 lei)

 

Rotisorul electric vertical pentru bucatarii profesionale este dotat cu 3 spite, ceea ce inseamna ca puteti gati pana la 9 pui in acelasi timp pentru clientii dumneavoastra. Echipamentul provine de la brandul MCM, are dimensiunile de 80 x 40 x 73,5 centimetri si o greutate neta de numai 50 de kilograme. Acesta se afla in stocul Fresco Expert si va va fi livrat in maximum 48 - 72 de ore;

 

3. Friteuza electrica de banc - pret 5.029 de lei (redus de la 6.622 de lei)

 

Nu in ultimul rand, friteuza electrica de banc de la Arisco poate face diferenta in orice bucatarie profesionala. Aceasta provine din linia 700 si este dotata cu doua cuve, fiecare cu o capacitate de 11 litri. Dimensiunile produsului sunt de 80 x 70 x 29 de centimetri, greutatea - 37 de kilograme, iar consumul electric - 2 x 9 kW. La terminarea ciclului de prajire, cosul cu care este dotata aceasta friteuza poate fi agatat, pentru scurgerea uleiului de pe mancare.

 Proiectul Fresco, care se gandeste de 29 de ani la toate aspectele din bucatariile profesionale si la toate situatiile care pot aparea, va ofera gratuit garantie Base Care pentru produsele cumparate (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera). Optional, garantiile Performance Care si Premium Care pot fi achizitionate separat (la pretul de 382 de lei, respectiv 686 de lei).

 

Modifică Setările