Fashion

3 ocazii în care North West a purtat trendul verii: papucii cu blană

3 ocazii în care North West a purtat trendul verii: papucii cu blană

Că-i iubim sau urâm, papucii cu blană s-au dovedit a fi must-have-ul acestei veri. Cine a dat tonul? Normal că celebrităţile de la Hollywood, încălţate, desigur, de cele mai prestigioase case de modă din lume! Foto: Twitter Ei bine, North West se aliniază acestui trend, că doar ştim despre ea că e o mică fashionistă. De altfel, nici n-avea cum să fie altfel, dat fiind faptul că tatăl său s-a impus în ultimii ani ca designer, iar Kim a demonstrat că are apetit pentru orice înseamnă modă.

Revenind la North, micuţa de patru ani pare că pune umărul la afacerea familiei, Yeezy. Aceasta a fost văzută deja de câteva ori purtând renumiţii papuci cu blană şi promovând, totodată, creaţiile tatălui său. Căci da, inspirat de fiica sa, Kanye West a scos o linie vestimentară pentru copii.

De acolo sunt şi aceşti papuci cu blană pe care îi poartă North West, la fel cum sunt şi aceştia pe care Kim i-a arătat, mândră, într-un video postat pe Snapchat. Deci, ce spuneţi? E de blamat sau nu faptul că cei doi promovează aceste încălţări cu ajutorul fiicei lor?

foto: Splash / Instagram

Modifică Setările