Fashion

3 ţinute cu care Carmen Negoiţă a ajuns  în presa internaţională

3 ţinute cu care Carmen Negoiţă a ajuns  în presa internaţională

Cunoscutul fashion blogger a fost singurul din România invitat la zece prezentări de modă ale brandurilor internaţionale din cadrul London Fashion Week, precum John Rocha, Bora Aksu, Mulberry, Orla Kiely sau David Koma şi, în premieră, la screeningul noii colecţii Burberry.

Carmen a fost fotografiată de fotoreporterii agenţiilor de presă internaţionale, apărând în publicaţii precum Washington Post, Harper’s Bazaar, Daily Mail sau Vanity Fair. Carmen a atras atenţia prin trei outfituri în care a combinat piese vestimentare ale unor branduri de lux internationale cu cele româneşti.

Prima ţinută (foto stanga) a avut o tentă retro şi a inclus fustă Asos, bluză Moschino, accesorizate cu pantofi Moschino, plic Christian Louboutin şi pălărie Gabriela Dumitran.

A doua ţinută a mizat pe un detaliu exotic reprezentat de un turban Gabriela Dumtran, un accesoriu ce a completat outfitul compus din palton alb Burberry, pantofi Sergio Rossi cu blană şi plic Mihaela Glăvan.

A treia ţinută a fost compusă din fustă Burberry, palton Zara, pantofi Stella McCartney, mănuşi Sermoneta Gloves şi un colier handmade achiziţionat la un târg de profil.

Modifică Setările