Royals

3 ţinute prin care Rania dovedeşte că e cea mai stilată regină!

3 ţinute prin care Rania dovedeşte că e cea mai stilată regină!

Le admirăm pe Regina Letizia a Spaniei şi pe Regina Maxima a Olandei, totuşi Regina Rania a Iordaniei este cea care reuşeşte să ne surprindă de fiecare dată cu alegerile sale vestimentare extrem de inspirate, actuale şi stylish. Regina Rania a Iordaniei (47) E, fără doar şi poate, una dintre reginele pentru care apariţiile în public înseamnă mai mult decât protocol şi eleganţă. Regina Rania urmăreşte cu atenţie trendurile şi încearcă să inspire prin fiecare apariţie a ei. Şi îi reuşeşte, dacă e să ne gândim că, imediat ce apare în public cu o anumită ţinută, vânzările acelui produs cresc exponenţial.

Apropo de ţinute, cele mai recente trei apariţii ale sale în public, ne-au făcut s-o apreciem şi mai mult, văzând cât de stylish şi de elegantă a fost la trei evenimente oficiale. Haideţi, aşadar, să le vedem!

20 septembrie 2017

Regina Rania a purtat această ţinută şic la un eveniment important din New York. Soţia regelui Abudullah al II-lea a mixat o cămaşă albă, lungă, cu o fustă creion care prezena un imprimeu deosebit. Şi-a accentuat outfitul cu o curea albă şi o pereche de stilettos asortaţi.

19 septembrie 2017

Tot la New York a îmbrăcat şi această ţinută extrem de stylish, compusă dintr-o rochie cu un pattern deosebit, pantofi stilettos de-un albastru electrizant şi o geantă de mână asortată.

15 septembrie 2017

Această ultimă ţinută a fost purtată la un eveniment caritabil, care a avut loc în Iordania, acum o săptămână. Rochia albă a fost o alegere îndrăzneaţă, mai ales că a accesorizat-o cu stilettos argintii şi o poşetă asortată. Nouă ne place, vouă?

Modifică Setările