Fashion

Lupoaica de pe Wall Street: Margot Robbie, veterana rochiilor red carpet, la 24 de ani!

de admin

A jucat rolul femeii fatale în faţa lui Leonardo DiCaprio, în nominalizatul la Oscar “Lupul de pe Wall Street”, la doar 23 de ani! Şi puţini se aşteptau ca această blondă seducătoare să fie atât de tânără şi atât de talentată precum s-a observat în filmul lui Martin Scorsese. Mai mult, acest nou sex-simbol se remarcă şi prin stilul elegant şi inspirat de pe covorul roşu…

Şi şi-a făcut un renume bun în industria fashion!

Australianca tocmai ce-a avut şi-un pictorial în „Vanity Fair“. “Am un mare grup de prietene, acasă, chiar nu sunt cea mai frumoasă dintre ele. Nu am crescut cu ideea că sunt atrăgătoare, în mod special.“ mărturiseşte blonda-devenită-brunetă. “Trebuia să mă vedeţi la 14 ani, cu aparat dentar şi ochelari, făcând balet!”, adăugând că frumuseţea ei de pe platourile de filmare s-a datorat extensiilor de păr şi machiajului.

Ne îndoim, însă. Deşi ne e dor de buclele sale blonde, à la Marilyn Monroe, iată cele mai frumoase ţinute pe care le-a purtat actriţa!

19th Critics’ Choice Movie Awards Ceremony, 16 ianuarie 2014

Margot a arătat spectaculos de rafinată, într-o creaţie Elie Saab. Nou-sosita pe covorul roşu dă dovadă de multă experienţă vestimentară, păstrând stilul sofisticat, simplu care o include la cel mai bine îmbrăcate.

Premiera 'About Time' Regatul Unit, Somerset House 8 august 2013

Pentru premiera filmului în Londra, actriţa de 24 de ani a preferat o rochie mini albă, Ermanoo Scervino, cu o rochie brodată peste, în straturi. O combinaţie simplă, tinerească, jucăuşă şi stilată pentru covorul roşu.

Jameson Empire Awards 2014, la The Grosvenor House, 30 martie 3014

Margot a preferat o rochie statement, roşie şi foarte elegantă, oprind toate privirile asupra ei!

One For The Boys Charity Ball Natural History Museum, Kensington, Londra, 15 iunie 2014

Este de-a dreptul diafană, într-o rochie de mătase Vionnet, albă cu print albastru de lotuşi!

"The Wolf of Wall Street" UK, Odeon Leicester, 9 ianuarie 2014

Rochia cea mai frumoasă pe care a avut-o ea pe covorul roşu, de culoarea roşie, semnată Oscar de la Renta, dar australianca a fost criticată pentru sutienul cu tiv vizibil, care nu trebuia să se facă remarcat prin rochie.

Petrecerea Vanity Fair, 2 martie 2014

A fost de nerecunoscut aici, căci a dat blondul pe brunet. Rochia ei, semnată Saint Laurent, a fost o alegere inspirată, mai ales datorită fundei de la spate.

FOTO WENN

Modifică Setările