News

34 de ani căsătoriţi… şi mai urmează! Ce cuplu a anulat divorţul?

34 de ani căsătoriţi… şi mai urmează! Ce cuplu a anulat divorţul?

Acum două luni, anunţau oficial un divorţ iminent, după 34 de ani de căsătorie şi trei copii, la fel de celebri, împreună. Ceea ce părea un deznodământ nefericit, după zeci de ani de altercaţii, certuri, scandaluri publice stropite cu droguri şi alcool, însă, a devenit o a doua şansă la fericire pentru Ozzy şi Sharon Osbourne.

Sharon-and-Ozzy-Osbourne

Sharon, în vârstă de 63 de ani, a confirmat: “suntem din nou împreună. A fost foarte greu… şi el e foarte ruşinat şi jenat de comportamentul său”, a spus ea despre rockerul care a fost suspectat de infidelitate. “Iert, dar va fi nevoie de mult timp pentru a avea încredere din nou. Dar, ştiţi. Am fost împreună pentru ultimii 36 de ani, 24 de căsnicie... şi e mai mult de jumătate din viaţa mea, nu mi-o imaginez fără el... Chiar dacă e ca un câine. Un câine obraznic! Aşa că iată... dar va plăti pentru asta”, a mai glumit ea.

sharon-ozzy-osbourne
Din timpul reality show-ului

Sharon şi Ozzy anunţaseră că sunt separaţi în mai, anul acesta, după ce rockerul de 67 de ani ar fi înşelat-o pe mama copiilor săi cu o tânără stilistă pe nume Michelle Pugh. Şi acesta a confirmat împăcarea şi anularea divorţului. “Suntem din nou pe drumul cel bun. Despărţirea noastră a fost doar un obstacol”, a comentat el în emisiunea Good Morning America.

Zvonurile unui divorţ au început din 2013, tot din cauza infidelităţii, dar nicio hotărâre nu a fost luată de Sharon. Cele două personalităţi mondene  s-au căsătorit în 1982, după trei ani de relaţie, şi au trei copii: Aimee (32), Kelly (31) şi Jack (30). Sharon avea doar 18 ani când l-a cunoscut pe Ozzy şi împreună au fost vedetele unui reality show numit după ei.

Modifică Setările