News

35 de ani de la "Academia de poliţie". Vezi cum i-a schimbat trecerea timpului pe eroii principali!

35 de ani de la "Academia de poliţie". Vezi cum i-a schimbat trecerea timpului pe eroii principali!

Au trecut 35 de ani peste ei.

Peste eroii uneia dintre cele mai populare serii de filme de comedie din anii '80, "Academia de poliţie". Este vorba despre comedia care a făcut-o vedetă pe actriţa Kim Cattrall (62), cea care avea să fie distribuită, mai târziu, în serialul de succes "Totul despre sex". 

Asta deşi starul seriei Academia de poliţie, care a debutat în 1984, a fost actorul Steve Guttenberg, acum în vârstă de 60 de ani, cel care l-a interpretat pe rebelul Carey Mahoney, îndrăgostit de personajul lui Kim, Karen Thompson.

Însă inima acestei serii a fost locotenentul pe care nu-l putea suferi nimeni, Thaddeus Harris, interpretat de actorul G.W.Bailey, azi în vârstă de 74 de ani.

Nimeni n-o poate uita nici pe actriţa Leslie Eileen Easterbrook (69), cea care a jucat-o pe sexoasa Debbie Callahan, sergent şi trainer al cadeţilor din cadrul acamediei.

La fel de popular a fost şi cadetul care reuşea să imite voci şi, mai ales, sunete, într-un mod extraordinar, iar aici ne referim la personajul Larvell Jones, interpretat de actorul Michael Winslow, acum în vârstă de 60 de ani. 

Foto: Profimedia, Getty Images

Modifică Setările