News

De ce s-a sinucis geniul comediei, Robin Williams?

de admin

De ce s-a sinucis geniul comediei, Robin Williams?

Dimineaţa de astăzi a fost zguduită în lumea întreagă de anunţul că unul dintre cei mai mari comedianţi ai lumii a fost găsit fără suflare ieri, în propria casă, după ceea ce se speculează c-ar fi vorba de o sinucidere.

Însuşi publicista actorului de 63 de ani, Mara Buxbaum, a încercat să explice şocanta întâmplare ca fiind o urmare a “depresiei severe” cu care se lupta el. Robin a fost găsit ieri după-amiază în casa pe care o împărţea cu soşia lui, în Tiburon, California, potrivit oficialilor poliţiei.

Declaraţia soţiei lui Robin Williams: “Sunt cu totul devastată”

“În dimineaţa aceasta, mi-am pierdut soţul şi cel mai bun prieten, iar lumea a pierdut unul dintre cei mai iubiţi artişi şi mai frumoşi oameni”, a declarat soţia regretatului actor, Susan Schneider. “Sunt cu totul devastată. Aşa cum este el amintit, să sperăm că ne vom concentra nu pe moartea lui Robin, ci pe nenumăratele momente de bucurie şi de veselie pe care le-a oferit milioanelor de oameni”.

Cauza posibilă: “Aparentă sinucidere prin asfixiere”

Legiştii spun că moartea geniului comediei pare să se datoreze “suicidului prin asfixiere”, însă investigaţiile nu sunt complete.

“Este o pierdere bruscă şi tragică”, a declarat publicista lui. “Familia doreşte, cu respect, intimitate pentru a-l plânge pe Robin, în aceste vremuri dureroase.”

Actorul de comedie a avut, de-a lungul timpului, probleme cu dependenţa de cocaină şi de alcool, a stat departe de ele timp de 20 de ani, apoi a cedat ispitei în 2006 şi s-a înscris într-un centru de dezintoxicare. Chiar luna trecută, el s-a întors la centru pentru o şedere scurtă, “pentru a se concentra pe decizia făcută, de care este foarte mândru”, potrivit purtătorului său de cuvânt, la acea vreme.

Cu atât mai trist este faptul că am pierdut un mare actor şi aducător de zâmbete cu cât el însuşi recunoştea, în 2010, că nevoia sa de auto-medicaţie se datorează “fricii şi anxietăţii”, dar că la acel moment, nu se temea să fie nefericit: “E ok si aşa. Atunci poţi să îţi spui, totul e bine. Şi aceasta e cheia, acesta e darul.”

Ultima poză împărtăşită pe Instagram a fost una cu fiica lui pe când era mică, la aniversarea a 25 de ani ai săi.

Odihnească-se în pace!

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Dincolo de faimă: Robin Wright, starul din "House of Cards", rising star la 46 de ani!

News

Dincolo de faimă: Robin Wright, starul din "House of Cards", rising star la 46 de ani!

Nu ne miră că femeile caută să îi imite stilul, când fosta doamnă Sean Penn s-a transformat atât de radical. Este Prima Doamnă, şic şi impenetrabilă în serialul politic „House of Cards“, un personaj la fel de ambiţios ca şi ea

Scandal şi după moartea lui Robin Williams: văduva, în război cu copiii lui

News

Scandal şi după moartea lui Robin Williams: văduva, în război cu copiii lui

Chiar şi la jumătate de an de la decesul neaşteptat şi atât de regretat al marelui actor cu zâmbetul perpetuu pe buze, liniştea este departe de-a se fi aşezat în casa şi familia sa. Mai ales când în urma sa, Robin Williams a lăsat o avere şi o casă

Crăciunul lui William şi Kate: cum îşi petrece cuplul regal Sărbătorile?

Gossip

Crăciunul lui William şi Kate: cum îşi petrece cuplul regal Sărbătorile?

Ca să împace pe toată lumea – căci Ducii au familii numeroase, nu glumă -, Prinţul William şi soţia sa însărcinată, Kate, vor petrece sărbătorile de iarnă peste tot. Mai exact, planul lor este să jongleze de la o familie la alta, cu adorabilul lor copil şi favoritul Casei Britanice,

Eroul din „Dinastia Tudorilor”, Jonathan Rhys Meyers, se însoară! Cine e aleasa?

News

Eroul din „Dinastia Tudorilor”, Jonathan Rhys Meyers, se însoară! Cine e aleasa?

Actorul irlandez de 37 de ani, cunoscut pentru rolul din serialul “Dinastia Tudorilor” şi “Elvis” – care i-a adus şi un Glob de Aur -, se pregăteşte de viaţa de om însurat, după ce s-ar fi logodit cu iubita sa.

FOTO Amanta cărui cântăreţ este modelul de 19 ani?

Gossip

FOTO Amanta cărui cântăreţ este modelul de 19 ani?

Frumoasa April Love Geary a dat drumul la zvonul că este iubita neoficială a unui artist proaspăt divorţat, cunoscut pentru ieşirile sale... extraconjugale. Cântăreţul Robin Thicke a renunţat s-o mai recâştige pe iubirea lui din liceu

News

Paula Patton divorţează legal de Robin Thicke, la 7 luni de la separare

Cu toate că artistul care a decăzut la fel de repedecum a cunoscut faima pentru controversatul hit “Burred Lines” a încercat s-o recucerească disperat pe soţia sa, dragostea sa din liceu refuză să mai fie cu el.

Robin Williams a fost incinerat

News

Robin Williams a fost incinerat

Regretatul actor de comedie, care s-a sinucis recent în propria casă, cel mai probabil din cauza depresiei severe de care suferea, a fost în final incinerat. Cenuşa sa a fost împrăştiată în Golful San Francisco

News

S-a stabilit cauza morţii lui Robin Williams: noi detalii

Noi detalii privind cauza morţii au apărut astăzi în presă. Oficiul Districtului Marin a anunţat într-o conferinţă de presă, ieri, că, deşi investigaţiile continuă, cauza preliminară a morţii este asfixierea prin spânzurare. Locotenentul Keith Boyd a declarat că Robin Williams a fost găsit

Iconul cool al Hollywoodului, Lauren Bacall, a murit la o zi după Robin Williams

News

Iconul cool al Hollywoodului, Lauren Bacall, a murit la o zi după Robin Williams

Încă o legendă pierdută, exact la o zi după anunţul că geniul comediei a decis să-şi ia viaţa. Lauren Bacall era cunoscută drept actriţa ale cărei voce răguşită, frumuseţe sufocantă şi iubire intensă cu Humphrey Bogart i-au asigurat un loc în iconurile filmului.