De ce s-a sinucis geniul comediei, Robin Williams?

12 august, 2014
wenn21612261 jpeg

Dimineaţa de astăzi a fost zguduită în lumea întreagă de anunţul că unul dintre cei mai mari comedianţi ai lumii a fost găsit fără suflare ieri, în propria casă, după ceea ce se speculează c-ar fi vorba de o sinucidere. Însuşi publicista actorului de 63 de ani, Mara Buxbaum, a încercat să explice şocanta întâmplare ca fiind o urmare a “depresiei severe” cu care se lupta el.

Dimineaţa de astăzi a fost zguduită în lumea întreagă de anunţul că unul dintre cei mai mari comedianţi ai lumii a fost găsit fără suflare ieri, în propria casă, după ceea ce se speculează c-ar fi vorba de o sinucidere.

Însuşi publicista actorului de 63 de ani, Mara Buxbaum, a încercat să explice şocanta întâmplare ca fiind o urmare a “depresiei severe” cu care se lupta el. Robin a fost găsit ieri după-amiază în casa pe care o împărţea cu soşia lui, în Tiburon, California, potrivit oficialilor poliţiei.

image

Declaraţia soţiei lui Robin Williams: “Sunt cu totul devastată”

“În dimineaţa aceasta, mi-am pierdut soţul şi cel mai bun prieten, iar lumea a pierdut unul dintre cei mai iubiţi artişi şi mai frumoşi oameni”, a declarat soţia regretatului actor, Susan Schneider. “Sunt cu totul devastată. Aşa cum este el amintit, să sperăm că ne vom concentra nu pe moartea lui Robin, ci pe nenumăratele momente de bucurie şi de veselie pe care le-a oferit milioanelor de oameni”.

image

Cauza posibilă: “Aparentă sinucidere prin asfixiere”

Legiştii spun că moartea geniului comediei pare să se datoreze “suicidului prin asfixiere”, însă investigaţiile nu sunt complete.

“Este o pierdere bruscă şi tragică”, a declarat publicista lui. “Familia doreşte, cu respect, intimitate pentru a-l plânge pe Robin, în aceste vremuri dureroase.”

Actorul de comedie a avut, de-a lungul timpului, probleme cu dependenţa de cocaină şi de alcool, a stat departe de ele timp de 20 de ani, apoi a cedat ispitei în 2006 şi s-a înscris într-un centru de dezintoxicare. Chiar luna trecută, el s-a întors la centru pentru o şedere scurtă, “pentru a se concentra pe decizia făcută, de care este foarte mândru”, potrivit purtătorului său de cuvânt, la acea vreme.

Cu atât mai trist este faptul că am pierdut un mare actor şi aducător de zâmbete cu cât el însuşi recunoştea, în 2010, că nevoia sa de auto-medicaţie se datorează “fricii şi anxietăţii”, dar că la acel moment, nu se temea să fie nefericit: “E ok si aşa. Atunci poţi să îţi spui, totul e bine. Şi aceasta e cheia, acesta e darul.”

Ultima poză împărtăşită pe Instagram a fost una cu fiica lui pe când era mică, la aniversarea a 25 de ani ai săi.

Odihnească-se în pace!

FOTO WENN



Recente pe Ok! Magazine

Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg