Fashion

Kendall Jenner, frumoasa clanului Kardashian: 5 apariţii fashion

de admin

Este un soi de rising star al familiei, care nu se lasă până când nu ajunge model internaţional. Deja a apărut pe podiumuri celebre şi în pictoriale fashion, dar tânăra de bani-gata, sora vitregă a celor trei Kardashience junioare - Kourtney, Khloe şi Kim - mai are de învăţat.

Căci a moştenit ea frumuseţea mamei sale, Kris Jenner, dar încă se mai împiedică în provocările inteligenţei. Ambiţia ei profesională este, totuşi, de lăudat. Şi trupul ei îi permite foarte multe, în acest sens, dat fiind că este perfectă pentru un job în industria frumuseţii.

Să vedem cinci apariţii de soi ale înaltei frumuseţi de 18 ani!

Aici, cea mai recentă apariţie glam a sa, într-o ţinută modernă şi classy şi probabil cea mai rafinată dintre ale surorilor K, semnată Oriett Domenech, la gala Teen Choice Awards.

Aici, Kendall a purtat riscanta rochie cu detalii preţioase la MuchMusic Video Awards, în Canada, în iunie. Rochia Fausto Puglisi a atras atenţia săptămâni de la apariţie, căci lenjeria intimă a copilei a lipsit cu desăvârşire.

Sexy şi glam! La premiile Billboard Music Awards de anul acesta, modelul a purtat pantaloni Olcay Gulsen şi un top alb decoltat.

Stilul gotic pare s-o prindă de minune pe tânăra de 18 ani. Îmbrăcată în negru din cap până-n picioare, a excelat vestimentar la prezentarea colecţiei TopShop, în iarna asta.

Superba Kendall Jenner în creaţia Badgley Mischka a impresionat în 2013, când a participat la o prezentare de modă specială, Heart Truth Red Dress Fashion Show.

Care vă place?

FOTO GETTY IMAGES

Modifică Setările