Muzica

3rei Sud Est se reuneşte pentru o seară la premiile RMA 2012

Una dintre cele ma mai apreciate trupă dance românească se reîntoarce pe scenă pentru un moment special dedicat exclusiv celui mai important eveniment muzical al anului, gala aniversară RMA 2012.

Evenimentul va avea loc la Craiova pe data de 8 iunie, unde fanii vor avea jansa să-i vadă din nou împreună, într-un show live de excepţie.

3rei Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piaţa românească şi a primit titlul „Regii muzicii de dans“.

Laurenţiu, Mihai şi Viorel au format în 1998 primul grup soul/dance din România şi au primit cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti.

Cei trei au reuşit să doboare, la momentul apariţiei, toate recordurile în materie de vânzări: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe caseta audio, dar şi în 6.000 de exemplare pe CD, cifre incredibile pentru acea perioadă, dar şi în prezent greu de atins.

3rei Sud Est vor interpreta binecunoscutele titluri din repertoriul propriu, piese care au consacrat proiectul şi care reuşesc de fiecare dată să trezească amintiri plăcute publicului.

Foto: Cat Music/ Media Services

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările