Muzica

3rei Sud Est se reuneşte pentru o seară la premiile RMA 2012

Una dintre cele ma mai apreciate trupă dance românească se reîntoarce pe scenă pentru un moment special dedicat exclusiv celui mai important eveniment muzical al anului, gala aniversară RMA 2012.

Evenimentul va avea loc la Craiova pe data de 8 iunie, unde fanii vor avea jansa să-i vadă din nou împreună, într-un show live de excepţie.

3rei Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piaţa românească şi a primit titlul „Regii muzicii de dans“.

Laurenţiu, Mihai şi Viorel au format în 1998 primul grup soul/dance din România şi au primit cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti.

Cei trei au reuşit să doboare, la momentul apariţiei, toate recordurile în materie de vânzări: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe caseta audio, dar şi în 6.000 de exemplare pe CD, cifre incredibile pentru acea perioadă, dar şi în prezent greu de atins.

3rei Sud Est vor interpreta binecunoscutele titluri din repertoriul propriu, piese care au consacrat proiectul şi care reuşesc de fiecare dată să trezească amintiri plăcute publicului.

Foto: Cat Music/ Media Services

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Robert Turcescu recidivează! Participă din nou la Eurovision

Chiar dacă n-a reuşit să impresioneze audienţa la ediţia naţională din 2013, prezentatorul de televiziune vrea să-şi încerce din nou norocul în muzică, prezentând juriului o nouă piesă cu care speră să ajungă anul ăsta la Viena.

Trupa 3rei Sud Est se reuneşte

Muzica

Trupa 3rei Sud Est se reuneşte

Surpriza pe care fanii o aşteaptă de peste 6 ani, de la destrămarea formaţiei din Constanţa, a devenit, în sfârşit, realitate. Laurenţiu Duţă, Mihai Budeanu şi Viorel Şipoş lansează mâine cel mai nou single 3rei Sud Est.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

FOTO Lia Olguţa Vasilescu, în straie de domniţă

News

FOTO Lia Olguţa Vasilescu, în straie de domniţă

Săptămâna trecută, la Craiova, s-au serbat Zilele Mihai Viteazul, eveniment pe care primăriţa urbei l-a marcat cu o paradă de costume medievale şi cu o reconstituire a bătăliei de la Călugăreni.

AUDIO Robert Turcescu participă la Eurovision. Vezi cu ce piesă

Muzica

AUDIO Robert Turcescu participă la Eurovision. Vezi cu ce piesă

Deşi pare acaparat de jobul său în televiziune, Turcescu are timp şi de muzică. Iar acum, împreună cu trupa sa, Casa Presei, vrea să-şi încerce norocul la cel mai mare concurs muzical european.

AUDIO Iris lansează „E magic“, primul single după despărţirea de Cristi Minculescu

Muzica

AUDIO Iris lansează „E magic“, primul single după despărţirea de Cristi Minculescu

Trupa Iris lansează primul ei single în formula actuală, care îl include pe noul solist Toni Şeicărescu, "E magic".

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România