What`s hot?

După 4 ani, produsele tradiţionale PlantExtrakt revin pe piaţă

Începând cu luna noiembrie, Laboratoarele PlantExtrakt au reintrodus în portofoliul companiei mărci de succes cum ar fi Imunogrip, Imunorezistan, Donavital, Giardinophyt, Plantagingival, Artrophyt sau Sediphyt.

Acestea vor putea fi regasite in forma lor originala, consacrata, reintregind calitatea si eficienta tuturor produselor companiei. Cu o tradiţie de 22 de ani, Laboratoarele PlantExtrakt fabrica produse din plante proaspete, provenite in mare parte din culturi proprii, sursele de materie prima fiind strict controlate. In procesul de productie se folosesc metode moderne de extractie, conservandu-se profilul natural al compusilor activi. Astfel, produsele dobandesc o valoare superioara pentru mentinerea sanatatii organismului uman.

PlantExtrakt se angajeaza sa duca mai departe traditia de a fabrica produse de cea mai buna calitate, cu cea mai mare responsabilitate.

Produsele PlantExtrakt pot fi gasite in farmaciile si magazinele partenere. Mai multe informatii pe www.plantextrakt.ro

Comentarii

Articole asemănătoare

Staruri bune de plată!

News

Staruri bune de plată!

DiAmanti – genţile din piele naturală lucrate în Italia, acum şi în România (P)

News

DiAmanti – genţile din piele naturală lucrate în Italia, acum şi în România (P)

Zilele acestea m-am hotărât să-mi fac un cadou pe care să-l port cu drag în sezonul însorit ce stă să înceapă – o geantă din piele. Am ales să o achiziţionez de pe internet datorită preţurilor mai reduse pe care le găseşti în magazinele online

What`s hot?

Prinde reducerile de sezon de la www.casualandmore.ro

Dacă încă mai eşti în căutarea acelui ”ceva” care să-ţi completeze garderoba, află că cele mai chic accesorii tocmai au căpătat preţ special! Intră pe www.casualandmore.roşi vezi noutăţile pe care ţi le-am pregătit!

Foto Vedetele sezonului de cadouri: seturile de porţelan englezesc

What`s hot?

Foto Vedetele sezonului de cadouri: seturile de porţelan englezesc

Te-ai îndrăgostit vreodată de de un set de farfurii? Te-a obsedat un ceainic? Ti-ai dorit mai mult decât orice… o ceaşcă? Da. Uneori avem relaţii sentimentale cu obiecte.Nobila Casa îţi face cunoştinţă cu porţelanul englezesc