Filme

4 burlaci în travesti. Îi recunoşti? FOTO & VIDEO

4 burlaci în travesti. Îi recunoşti? FOTO & VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Sunt celebri, puşi pe glume şi, în ciuda vestimentaţiei lor, sunt foarte hetero. Intuieşti despre cine este vorba?

Nu ştim dacă le-aţi recunoscut pe Ruby, Nicole Cherry, Laura Giurcanu şi Giulia. Bine, astea sunt personajele pe care au vrut să le întruchipeze cei patru "băieţi de oraş", care nu sunt la prima "abatere" de acest fel. Dintre "fete", cu siguranţă i-aţi recunoscut pe Dima Trofim şi pe Dorian Popa, care s-au mai "jucat" cu perucile, tocurile, rochiile şi poşetele şi pe la televizor, în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva".

De fapt, credem că de acolo i-a şi venit ideea "blondei" din mijloc, alias Codin Maticiuc, să pună de-un serial de comedie despre "fetele de oraş". Proiectul se numeşte "Împreună", va fi difuzat pe YouTube şi reuneşte mai multe figuri din showbiz - în ordinea numerelor de pe tricou, Dima Trofim, Sali Levent, Codin Maticiuc şi Dorian Popa, cărora li se vor alătura şi Ruby, Alexia Ţalavutis şi Nicole Cherry.

Din câte se pare, cel care semnează regia este Iura Luncaşu, cel care a regizat şi telenovelele româneşti "Numai iubirea", "Lacrimi de iubire", "Inimă de ţigan", "Regina", "Aniela" sau "Pariu cu viaţa".

"Ieri am filmat episodul 2 din #impreuna şi a fost greu să tragem cadrele de cât se râdea. În poză, de la stânga la dreapta: Dima, Sali, eu, Dorian. "Băieţii" au fost Ruby, Nicole Cherry, Laura Giurcanu şi Giulia. Serialul se va difuza din toamnă", a explicat Codin Maticiuc pe pagina lui de socializare.

Ce să mai spunem? Wow, Codine, ce bine îţi stă! Era să te confundăm cu Jojo. "Mi s-a mai spus. Oricum, ăia sunt mişto ca băieţi. Dar, ca fată, eu sunt clar cea mai mişto! Măcar atât...", glumeşte Codin.

Modifică Setările