News

4 concurenţi "Survivor" au ieşit din competiţie, dar sunt blocaţi în Republica Dominicană. Ce se întâmplă acum cu ei? FOTO&VIDEO

de admin

4 concurenţi "Survivor" au ieşit din competiţie, dar sunt blocaţi în Republica Dominicană. Ce se întâmplă acum cu ei? FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Graţiela Duban a fost ultima concurentă eliminată care a reuşit să revină în ţară. Ce se întâmplă cu Cristian Ioniţă, Sonny Flame, Mihai Onicaş şi Alice Andruca?

Tensiunea din reality show-ul sportiv difuzat de Kanal D creşte pe zi ce trece. Şi asta pentru că rămân tot mai puţini concurenţi, iar competiţia pentru câştigarea titlului de "Survivor România" devine tot mai acerbă după fuziunea celor două echipe, cea a Faimoşilor şi cea a Războinicilor, şi mutarea lor într-o singură tabără.

Din păcate, nici "războinicul" Cristian Ioniţă, nici "faimosul" Sonny Flame nu au mai prins etapa fuziunii, fiind următorii eliminaţi după Graţiela Duban. Însă, spre deosebire de aceasta, care a reuşit să revină în România după câteva zile petrecute într-un resort din Republica Dominicană, cei doi au rămas blocaţi pe insulă, autorităţile locale luând decizia de a închide aeroportul.

Şi, deşi Sonny Flame şi Cristian Ioniţă au fost mari rivali pe traseul "Survivor", acum au o relaţie foarte bună după ieşirea din competiţie:

”Deocamdată, nu am reuşit să plecăm din Republica Dominicană, suntem puşi pe o listă de aşteptate, întrucât şi în această ţară, regulile legate de pandemia de coronavirus trebuie respectate. Însă, cei din România şi, în special familiile noastre, să stea liniştiţi, noi avem asigurate condiţii foarte bune aici, producătorii ne-au asigurat tot ce este mai bun, de la cazare până la masă. Aici, sunt mereu cu Cristi, stăm serile până dimineaţa la poveşti, chiar ne înţelegem foarte bine. Este un băiat deosebit, pe care l-am apreciat atât în concurs, cât mai ales acum, la ieşirea de la "Survivor România”", a precizat fostul faimos.

Cu aceeaşi relaxare a fost întâmpinat şi fotbalistul Mihai Onicaş, eliminat din echipa Faimoşilor, căruia Sonny şi Cristi i-au făcut o farsă de zile mari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prank after Survivor 🌴🥥 @sonnyflame @mihaionicas @survivorromania.oficial

A post shared by Cristian Ionita (@cristian.survivor) on

Lor li i s-a alăturat "războinica" Alice Andruca, scoasă ieri din concurs din echipa Războinicilor.

Cert e că acum toţi 4 s-au regăsit în resortul în care este cazată echipa Kanal D şi cu toţii aşteaptă relaxarea condiţiilor din "Mica Spanie" şi ridicarea aeronavelor de la sol. Până atunci, se bucură de confort, relaxare şi hrană suficientă - lucruri de care au fost privaţi în timpul concursului - pe lângă posibilitatea de-a fi mereu în legătură cu familiile din ţară.

Iată cum arată acum şi care e starea lor de spirit, aşa cum s-a văzut şi în ediţia de ieri seară a emisiunii "Fan Arena" a lui Cosmin Cernat:

Modifică Setările