Body & Soul

4 idei de smoothie-uri oferite de vedete

4 idei de smoothie-uri oferite de vedete

Şerban Copoţ, Ellie White, Carmen Negoiţă şi Ela Crăciun au învăţat cum să pregătească îngheţată delicioasă şi aromată, naturală, fără pic de conservanţi, cu aparatul More Juice Press de la Zepter.

Cele patru vedete au transformat fructele şi legumele congelate în îngheţată apetisantă şi hrănitoare pentru copiii lor, cei mici fiind încântaţi că pot gusta, la orice oră, un desert proaspăt şi delicios, făcut  acasă în doar câteva minute.

Ela Crăciun

Ela Crăciun i-a preparat fiicei sale, Alesia, îngheţată din banane şi fructe de pădure. A întrodus în More Juice Press fructe de pădure şi babane feliate, toate congelate, alături de smântână, rezultând pe loc o cremă răcoritoare şi aromată.

Ellie White a pregătit în acest mod îngheţata din pepene galben şi mentă. În acest caz, a introdus în More Juice Press 300 gr de pepene galben rece, 2 banane feliate şi congelate, 280 gr de iaurt grecesc, 100 gr miere, coaja rasă şi zeama de la o lămâie şi 1 lingură de frunze de mentă tocate.

Şerban Copoţ l-a răsfăţat pe băiatul lui, Tedi, cu o inedită îngheţată cu avocado şi cacao. Aceasta este realizată din 3 banane feliate şi congelate în prealabil, 1 avocado mare şi bine copt, 4 linguriţe cacao, 1 cană cu lapte rece, esenţă de vanilie şi 1 vârf de cuţit sare. Rezultatul se poate servi cu frunze de mentă.

Carmen Negoiţă a învăţat o reţetă şi mai puţin obişnuită: îngheţata de mazăre cu mentă. Vedeta a introdus în aparat mazăre congelată, frunze de mentă tocate, lapte de cocos rece amestecat cu miere, coajă de lime şi vanilie.

More Juice Press foloseşte o tehnologie de extracţie lentă, un proces inovator în două etape, care zdrobeşte şi presează delicat pulpa fructelor şi a legumelor, în loc de a o toca. Astfel, acestea îşi păstrează intacte calităţile nutritive. Cu More Juice Press de la Zepter poţi pregăti nu doar juice-uri de fructe sau legume, ci şi o multitudine de tipuri de îngheţată. Creativitatea nu are limite.

Modifică Setările