News

4 metode moderne pentru un zâmbet de Hollywood

4 metode moderne pentru un zâmbet de Hollywood

Ce înseamnă un zâmbet de Hollywood? O dantură sănătoasă, cu dinţi drepţi şi perfect aliniaţi şi cu un aspect cât mai natural. În zilele noastre, un astfel de zâmbet se obţine cu ajutorul medicilor stomatologi şi cu cele mai moderne tehnologii. De multe ori, ne întrebăm cum de au vedetele de la Hollywood un zâmbet atât de perfect şi lipsit de imperfecţiuni şi cum îl putem obţine şi noi. Ei bine, află că există numeroase metode moderne cu care te poţi bucura de un zâmbet exact aşa cum îţi doreşti.

1.Faţetele dentare

Acestea reprezintă o tehnică modernă ce este ideală pentru un zâmbet impecabil. Pe lângă faptul că îţi redau frumuseţea zâmbetului, faţetele dentare te ajută să-ţi refaci aspectul, în urma fracturilor, ciobirilor sau chiar decolorărilor. Faţetele dentare sunt de două tipuri: din ceramică şi din compozit. Aşa cum este explicat pe larg aici, faţetele dentare din ceramică imită foarte bine dinţii naturali. Materialele din care sunt alcătuite sunt biocompatibile şi sunt tolerate perfect atât de gingii, cât şi de organism. Mai mult decât atât, faţetele din ceramică sunt recomandate şi pentru rezolvarea problemelor precum: fisuri, modificări minore ale culorii dinţilor sau schimbări de poziţionare a acestora.

Faţetele din ceramică sunt alcătuite din pelicule foarte fine. Acestea se aplică pe suprafaţa externă a dinţilor. Un alt avantaj al acestora este acela că pe suprafaţa peliculelor din ceramică nu apar pete provocate de pigmentul alimentelor sau al băuturilor. În plus, faţetele din ceramică îmbunătăţesc aspectul estetic, iar tu poţi obţine un zâmbet exact ca al vedetelor de la Hollywood.

De asemenea, faţetele dentare te ajută să obţii o dantură cu dinţi mai albi într-un interval de timp scurt, deoarece procesul prin care acestea sunt realizate este unul digital.

2.Albirea dentară profesională

Un zâmbet strălucitor şi o dantură curată reprezintă aspecte care te fac să te simţi bine atât cu tine însuţi, cât şi cu persoanele din jur. Datorită noilor tehnologii, tehnica albirii dentare profesionale este una sigură. Albirea profesională te ajută să ai un zâmbet mai alb şi mai strălucitor, exact aşa cum l-ai visat. Procedura este foarte simplă şi se realizează într-o singură şedinţă. Totodată, albirea dentară profesională este lipsită de durere şi disconfort. Echipamentele şi intrumentele utilizate în timpul procedurii de albire dentară îţi aduc satisfacţia realizării unui tratament perfect.

Pe de altă parte, medicii stomatologi recomandă ca după metoda de albire dentară profesională să încerci pe cât de mult posibil să limitezi consumul de cafea, vin roşu sau alte alimente ce îţi pot colora dinţii. Astfel, te poţi bucura cât mai mult timp de un zâmbet strălucitor.

3.Tratamentele ortodontice

Aparatele dentare sunt soluţia perfectă pentru obţinerea zâmbetului frumos. Aşadar, tehnologia modernă utilizată în cabinet, dar şi echipamentele de ultimă generaţie folosite de către medicul stomatolog îţi oferă posibilitatea obţinerii unei danturi perfecte, cu dinţi drepţi şi frumos aliniaţi. De aceea, tratamentele ortodontice sunt la mare căutare, pentru obţinerea unui zâmbet perfect.

În ziua de astăzi, multe persoane aleg purtarea unui aparat dentar invizibil, deoarece nu se observă atunci când zâmbesc, iar tratamentul durează mai puţin. Conform News Medical, aceste tipuri de aparate dentare sunt confecţionate dintr-un material transparent, sub forma unei gutiere de plastic. Aparatul dentar invizibil este personalizat pentru fiecare persoană în parte şi oferă un aspect al danturii foarte plăcut.

4.Coroanele dentare

În zilele noastre, coroanele dentare au devenit cele mai frecvente proceduri de obţinere a zâmbetului perfect. De cele mai multe ori, medicii stomatologi recomandă alegerea coroanelor realizate din ceramică. Acestea sunt ideale şi după tratamentul cu implanturi dentare. Totodată, aspectul estetic pe care îl oferă coroanele dentare din ceramică este unul foarte natural. Arată şi se simt la fel ca dinţii naturali.

Un alt avantaj al coroanei dentare este acela că îţi reface dinţii afectaţi de bruxism şi te ajută să obţii un zâmbet impecabil, într-un timp foarte scurt. De asemenea, coroanele dentare împiedică migrarea dinţilor şi îmbunătăţeşte funcţia estetică a danturii.

Aşadar, odată cu evoluţia stomatologiei şi a tehnologiilor de ultimă generaţie este bine să ştii faptul că poţi obţine un zâmbet frumos şi strălucitor indiferent de problema pe care o ai. Atunci când zâmbeşti, toţi din jur îţi vor admira zâmbetul care arată exact ca al vedetelor de la Hollywood.

Sursă poză: Unsplash

 

Comentarii

Modifică Setările