Red Carpet

4 paltoane purtate de Brigitte Macron în timpul vizitei oficiale în Beijing. Care e cel mai stylish?

4 paltoane purtate de Brigitte Macron în timpul vizitei oficiale în Beijing. Care e cel mai stylish?

Zilele acestea, Brigitte Macron se află în China, într-o vizită prezidenţială, alături de soţul său, Emmanuel Macron. A avut, aşadar, ocazia de a face din nou o ”paradă” vestimentară, purtând outfituri statement, aşa cum ne-a obişnuit de când a devenit Prima Doamnă a Franţei.

foto: hepta

Ei bine, primele obiecte vestimentare cu care a reuşit să epateze la Beijing au fost paltonul roşu, creat de Balmain, geanta şi botinele achiziţionate de la Christian Louboutin, în valoare de 1550 de euro, respectiv 1195 de euro. Cele trei item-uri i-au oferit Primei Doamne a Franţei un look cu adevărat stylish, punându-i în evidenţă silueta silfidă şi  picioarele lungi.

Un al doilea oufit pe care l-am remarcat a fost cel compus dintr-un alt palton Balmain, dar de data aceasta pe alb, pantalonii de piele neagră, mănuşile asortate şi eşarfa albă. Acesta din urmă a fost unul bine accesorizat, Brigitte optând pentru o pereche de ghete ”biker” cu detalii aurii, asortate nasturilor cu care era prevăzut paltonul alb.

La fel de bine gândită a fost şi această ţinută, ”all-black”, compusă dintr-o jachetă cu detalii aurii, pantaloni negri, conici, şi pantofii stilettos cu inserţii metalice pe toc, asortate, practic, butonilor cu care era prevăzută jacheta.

O altă ţinută purtată în timpul acestei vizite oficiale a fost cea alcătuită dintr-un palton bleumarin, cu detalii, de asemenea, aurii, pe care l-a asortat unei rochii scurte şi pantofilor stiletto pe care îi purtase anterior. O apariţie la fel de stylish precum cele precedente, zicem noi!

Deci, cum aţi nota ţinutele purtate de Prima Doamnă a Franţei în această vizită oficială în Beijing?

20.49%
35.47%
11.01%
33.03%
Modifică Setările