Ţinute sofisticate ale vedetelor la British Independent Film Awards 2015!

7 decembrie, 2015
marion cotillard wenn23248852 jpeg

În primul rând, tare ne bucurăm că filmul “Ex Machina” a fost câştigătorul serii de duminică, în cadrul cele de-a 18-a ceremonie BIFA din Londra. Producţia, în care joacă foarte talentata Alicia Vikander, a luat acasă patru premii: Cel mai bun film britanic independent, cel mai bun regizor, cel mai bun scenariu şi cele mai bune efecte vizuale.

Revenim însă la covorul roşu, pe care au păşit cu graţie – sau nu – o parte dintre cei mai buni actori celebri. Vom prezenta atât femeile frumoase care-au ales eleganţa şi clasicul negru pentru a se prezenta la gala British Independent Film Awards, cât şi gentlemenii de soi din lumea Hollywoodului. A lipsit Tom Hardy, culmea, cel care-a câştigat premiul pentru cel mai bun actor cu pelicula “Legend”.

Marion Cotillard a fost o prezenţă foarte elegantă la eveniment. Actriţa de 49 de ani arată atât de tânără şi sofisticată în rochia neagră Dior!

Marion Cotillard a fost fermecătoare în rochia sa cu spatele gol

Carey Mulligan arată superb în rochia columnă pe care a purtat-o la gală, unde a afişat o siluetă incredibilă după naşterea fetiţei Evelyn în septembrie. Rochia Gucci cu model mixat a atras atenţia tuturor datorită simbolurilor aplicate.

Carey Mulligan a slăbit uluitor după naşterea primului ei copil acum câteva săptămâni!

Colin Farrell a prezentat premiul pentru cel mai bun debutant şi a fost nominalizat pentru rolul său din “The Lobster”, dar nu a câştigat trofeul. Însă costumul său stylish l-a avantajat de minune pe aclamatul star de 39 de ani.

Colin Farrell a fost nominalizat pentru rolul din The Lobster, dar nu a câştigat.

Alicia Vikander este, de obicei, o apariţie simplă, discretă. Unii ar spune fadă, noi am spune foarte naturală şi frumoasă. Actriţa de 27 de ani din “Ex Machina” şi “The Man from UNCLE” a stârnit mereu admiraţie, pe covorul roşu. Acum, a ales o rochie neagră Louis Vuitton, cu fermoar pe lateral şi tăietură pe picior, cu detalii preţioase aplicate în zona bustului.

Alicia Vikander deja schimbă imaginea de actriţă de Hollywood. Rolurile sale sunt excepţional interpretate.

Frumoasa actriţă de 33 de ani care-a anunţat nominalizaţii galei britanice, Gemma Chan, a adus culoare galei de film, cu rochia sa albastră şi minimalistă. O apariţie care nu poate trece cu vederea uşor şi care ne bucură vizual.

Emma Chan a fost apariţia serii datorită culorii rochiei sale, care-a contrastat superb cu părul ei de abanos

Celebra Helena Bonham Carter a fost nominalizată la trofeul de cea mai bună actriţă în rol secundar pentru “Suffragette”, dar l-a câştigat Olivia Colman pentru “The Lobster”. Totuşi, alegerea sa vestimentară, cu tote că nu ne-a surprins mai deloc, starul de 49 de 49 de ani fiind dedicată negrului, rochia a fost una foarte frumoasă şi feminină. Ba chiar îndrăzneaţă, datorită dantelei transparente!

Helena Bonham Carter a ales negrul, ca întotdeauna

Agyness Deyn, nominalizată şi ea în cadrul galei pentru “Sunset Song”, a ales o rochie ceva mai veselă şi feminină decât ale altor actriţe. Era drăguţ dacă îşi prindea părul. Pantofii cu baret au fost o alegere foarte interesantă, dar nu potrivită pentru această rochie.

Agyness Deyn a mizat pe detalii feminine şi exotice, din punct de vedere vestimentar.

Luke Evans a fost nominalizat pentru “High Rise”, dar a pierdut în faţa lui Brendan Gleeson din “Suffragette”. Culmea, acesta este tatăl altui nominalizat la aceeaşi categorie, Domhnall Gleeson, care-a jucat formidabil în “Ex Machina”!

image

Luke Evans, la patru ace, foarte stilat!

Chiwetel Ejiofor a luat acasă trofeul Richard Harris pentru contribuţia sa majoră adusă filmelor britanice. Nouă ne-a plăcut că s-a prezentat pe covorul roşu foarte elegant şi stylish. Puţin cam office, credem noi, dar arată impecabil.

Chiwetel Ejiofor este un actor care merită atenţie mai multă din partea cineaştilor, fiind foarte talentat.

FOTO WENN.COM



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg