Filme

48 Hour Film Project, pentru prima oară la Braşov

48 Hour Film Project, pentru prima oară la Braşov

Evenimentul 48 Hour Film Project va fi organizat pentru prima dată în România, la Braşov, între 29 şi 31 iulie. Cineaşti din România şi nu numai vor concura pentru a afla cine va realiza cel mai bun film de scurt metraj în doar 48 de ore. Filmul câştigător va intra în competiţia pentru titlul "Best 48 Hour Film din 2011”, alături de filme din întreaga lume.

48 HFP este cea mai mare competiţie de creaţie de film, care a prins viaţă iniţial în SUA, dar care astăzi este organizată în aproape 100 de oraşe din întreaga lume. Pe 29 iulie, cineaşti din înteaga ţară şi din afară vor accepta provocarea de a scrie, filma şi monta un film - totul într-un singur weekend. Un weekend frenetic, în care uiţi să mai dormi, să manânci sau să stai pe Facebook.

Totul este o cursă contra cronometru care pune în valoare creativitatea şi munca în echipă. Limita de timp înseamnă o restricţie neobişnuită pentru realizatorii de film, în acelaşi timp fiind şi un element cheie pentru a lua decizii rapide şi a coordona întregul proces de creaţie. Dar poate cel mai important lucru, 48 HFP înseamnă 48 de ore pline de aventură!

Înscrierea în concurs a început încă de pe 1 iunie, iar locurile sunt limitate şi cu cât concurenţii se înscriu mai repede, cu atât au şanse mai mari să beneficieze de parteneriatele organizatorilor în privinţa acordurilor de filmare, a cazărilor şi a închirierii de echipament de filmare.

Mai multe informaţii despre concurs puteţi găsi la pagina http://www.48hourfilm.com/brasov/.

Modifică Setările