News

5 accesorii pe care trebuie sa le ai acasa pentru a te bucura de confort

5 accesorii pe care trebuie sa le ai acasa pentru a te bucura de confort

Casa este locul in care fiecare dintre noi se retrage pentru a se bucura de odihna si de relaxare. In ultima vreme, din cauza pandemiei, casa a devenit inclusiv spatiu de birou sau loc de luat masa, asadar, nevoia ca aceasta sa devina din ce in ce mai practica si mai confortabila a crescut considerabil.

 

Din fericire, exista o multime de accesorii casa care pot imbunatati gradul de confort al fiecarui locatar. Numarul lor este atat de mare insa, incat exista riscul sa supraaglomerezi spatiul cu produse de care nu ai nevoie.

Tocmai de aceea, am pregatit o lista cu 5 accesorii de casa pe care trebuie sa le ai la indemana si care iti pot usura foarte mult viata in propria locuinta.

 

1. Un aparat de aer conditionat sau un ventilator portabil. Pe timp de vara definitia confortului este echivalenta cu racoarea. Un aparat de aer conditionat poate sa aduca acea doza de racoare de care ai nevoie. Daca nu ai buget sau spatiu pentru un astfel de dispozitiv, un ventilator portabil poate sa reprezinte alternativa perfecta.

2. O aeroterma portabila. Chiar daca esti conectat la reteaua de termoficare sau ai centrala, exista riscul ca acestea sa aiba momente in care nu functioneaza. Daca acest lucru se intampla in mijlocul iernii, gradul de confort scade considerabil. O aeroterma portabila poate sa mentina temperatura la o valoare optima.

3. Un aparat de masaj. In perioada ante pandemica puteam sa mergem la sala de fitness, la masaj sau la piscina. In timpul pandemiei aceste activitati sunt mult mai greu de sustinut, insa pot fi facute in propria casa. Exista aparate de masaj, fotolii de masaj, aparate de fitness multifunctionale si o multime de alte aparate care aduc sala acasa si ofera acea doza de relaxare de care fiecare om are nevoie.

4. Un cantar de bucatarie. Este un accesoriu simplu si ieftin care poate aduce extrem de multe beneficii. Majoritatea celor care stau toata ziua acasa ajung sa gateasca, iar cantarul poate contribui la reusita retetelor.

5. Un aparat de tuns. In ultimul an din ce in ce mai multi oameni au invatat sa se tunda singuri. Este o solutie ieftina, insa poate duce la un esec total atunci cand aparatul de tuns nu este performant. Tocmai de aceea, pentru situatiile in care autoritatile ne mai obliga sa stam in casa un aparat de tuns poate fi un accesoriu ce trebuie sa se gaseasca in orice baie.

Confortul de acasa este decis de micile momente de relaxare pura, in care familia, filmele bune, mancarea delicioasa sau diversele activitati personale pot usura viata. In perioada pandemica, cei care sunt obligati sa stea acasa toata ziua trebuie sa gaseasca solutii prin care aceste momente sa se imbine perfect cu momentele de lucru, iar confortul sa fie maxim de-a lungul intregii zile.

 

 

Comentarii

Modifică Setările