News

5 ani de la moartea Mădălinei Manole

5 ani de la moartea Mădălinei Manole

Mădălina Manole locuia în vila din Otopeni cu soţul ei, Petru Mircea, şi cu fiul lor, Petru Jr., în vârstă de un an. Părea că formează o familie fericită, în schimb apropiaţii povesteau că artista trecea printr-o gravă depresie. Ziua de 14 iulie 2010 ar fi trebuit să fie una de sărbătoare, când toată familia s-ar fi strâns să-i ureze „La mulţi ani!“ Mădălinei, care ar fi împlinit astăzi 48 de ani.

Însă, în aceeaşi dimineaţă, artista avea să-şi şocheze rudele, prietenii şi o ţară întreagă, prin gestul său: şi-a pus capăt zilelor înghiţind Furadan, o substanţă pesticidă interzisă.

Presa a scris la acel moment că rezultatul autopsiei realizate de IML după constatarea decesului a arătat faptul că moartea Mădălinei Manole a fost una violentă şi a fost cauzată de insuficienţă cardiorespiratorie acută, consecutivă intoxicaţiei acute cu carbofuran (n.r. - Furadan). La analize, medicii nu au găsit alcool sau droguri în sânge, în schimb, au observat că artista urma un tratament medicamentos.

1012315_482747218480003_1868308699_n

Părinţii cântăreţei au susţinut încă de la început faptul că ginerele lor, Petru Mircea, ar fi vinovat de moartea fetei lor, îngropată într-un cimitir din Ploieşti, iar de atunci sunt în plin scandal cu el. Mai mult, ei suferă îngrozitor că nu şi-au mai văzut nepotul de la moartea mamei lui.

13053_418406834914042_2103548299_n

Astăzi, la 5 ani de la dispariţia „fetei cu părul de foc“, subiectul continuă să sensibilizeze.
Andra şi-a arătat sincerele regrete, pe pagina personală de Facebook, printr-un mesaj comemorativ şi i-a mulţumit Mădălinei Manole pentru piesele lăsate în urmă şi întreaga ei carieră muzicală.

„Cinci ani fără un OM pe care l-am ascultat de când eram mică. Îţi mulţumesc Mădălina Manole pentru melodiile frumoase pe care le am în suflet şi pe care le voi canta cu drag de fiecare dată!“, a scris Andra pe Facebook.

Comentarii

Articole asemănătoare

Paula Iacob, vehementă la adresa soţului Mădălinei Manole

News

Paula Iacob, vehementă la adresa soţului Mădălinei Manole

Într-un interviu acordat ziarului „Ring“, celebra avocată face dezvăluiri incendiare despre viaţa Mădălinei Manole şi îl critică dur pe soţul ei, care nu-i lasă pe bunicii materni să-şi viziteze nepotul.

News

Se redeschide cazul Mădălinei Manole?

Nici la trei ani de la trecerea sa în nefiinţă, artista nu este lăsată să se odihnească în pace. Familia ei susţine că au apărut probe noi, motiv pentru care cere redeschiderea cazului.

WP no category

Mădălina Manole s-a filmat când îşi lua rămas bun

Cântăreaţa s-a gândit îndelung la felul în care să-şi pună capăt zilelor. Înainte de-a încheia socotelile cu această lume, ea i-a lăsat o scrisoare soţului, în care a încercat să-şi explice gestul.

Petru Mircea răspunde acuzaţiilor lansate de părinţii Mădălinei Manole

WP no category

Petru Mircea răspunde acuzaţiilor lansate de părinţii Mădălinei Manole

Credeam că show-ul familiei Mădălinei Manole s-a încheiat o dată cu ultimele răbufniri ale părinţilor îndureraţi ai artistei, aduşi special săptămâna trecută în platoul Antenei 1, pentru a asigura un start bun de audienţă emisiunii „Acces direct“, mai nou prezentată de Simona Gherghe. Asta până ieri, când competitorul direct, „Happy Hour“ de la Pro TV şi-a luat şi el partea, rechemându-l „la apel“ pe văduvul Petru Mircea.

Acesta a ţinut să-şi argumenteze prezenţa în emisiune, declarând că „Încă nu reuşesc să mă trezesc din coşmarul ăsta. În calitate de soţ al Magdei (aşa cum o numea Petru, după numele ei de botez, Magdalena, n.r.) şi de tată al copilului nostru, am venit să-mi apăr familia, familia alcătuită din noi trei, eu, Magda şi copilul nostru“.

WP no category

Albumul Mădălinei Manole, cel mai bine vândut în reţeaua Diverta

De la moartea Mădălinei Manole, albumul nelansat al artistei a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor în reţeaua Diverta. Moartea cântăreţei i-a făcut pe români

WP no category

Petru Mircea: "Acesta era destinul Mădălinei"

Petru Mircea, soţul regretatei Mădălina Manole, a dat un al doilea interviu referitor la sinuciderea soţiei sale,, de data aceasta pentru Antena 1. "Am făcut împreună cu Sfinţii Părinţi tot ce era posibil. Dar se pare că acesta era destinul ei."

WP no category

Mădălina Manole a avut trei tentative de sinucidere

Audierile procurorilor în dosarul morţii Mădălinei Manole arată că artista a avut cel puţin trei tentative de sinucidere. Astfel, în afară de episodul din 17 iunie, când cântăreaţa a fost spitalizată din cauza faptului că a luat mai multe pastile de ibuprofen si paracetamol, au mai existat încă două momente de acest fel.