News

5 ani de la moartea Mădălinei Manole

5 ani de la moartea Mădălinei Manole

Mădălina Manole locuia în vila din Otopeni cu soţul ei, Petru Mircea, şi cu fiul lor, Petru Jr., în vârstă de un an. Părea că formează o familie fericită, în schimb apropiaţii povesteau că artista trecea printr-o gravă depresie. Ziua de 14 iulie 2010 ar fi trebuit să fie una de sărbătoare, când toată familia s-ar fi strâns să-i ureze „La mulţi ani!“ Mădălinei, care ar fi împlinit astăzi 48 de ani.

Însă, în aceeaşi dimineaţă, artista avea să-şi şocheze rudele, prietenii şi o ţară întreagă, prin gestul său: şi-a pus capăt zilelor înghiţind Furadan, o substanţă pesticidă interzisă.

Presa a scris la acel moment că rezultatul autopsiei realizate de IML după constatarea decesului a arătat faptul că moartea Mădălinei Manole a fost una violentă şi a fost cauzată de insuficienţă cardiorespiratorie acută, consecutivă intoxicaţiei acute cu carbofuran (n.r. - Furadan). La analize, medicii nu au găsit alcool sau droguri în sânge, în schimb, au observat că artista urma un tratament medicamentos.

1012315_482747218480003_1868308699_n

Părinţii cântăreţei au susţinut încă de la început faptul că ginerele lor, Petru Mircea, ar fi vinovat de moartea fetei lor, îngropată într-un cimitir din Ploieşti, iar de atunci sunt în plin scandal cu el. Mai mult, ei suferă îngrozitor că nu şi-au mai văzut nepotul de la moartea mamei lui.

13053_418406834914042_2103548299_n

Astăzi, la 5 ani de la dispariţia „fetei cu părul de foc“, subiectul continuă să sensibilizeze.
Andra şi-a arătat sincerele regrete, pe pagina personală de Facebook, printr-un mesaj comemorativ şi i-a mulţumit Mădălinei Manole pentru piesele lăsate în urmă şi întreaga ei carieră muzicală.

„Cinci ani fără un OM pe care l-am ascultat de când eram mică. Îţi mulţumesc Mădălina Manole pentru melodiile frumoase pe care le am în suflet şi pe care le voi canta cu drag de fiecare dată!“, a scris Andra pe Facebook.
Modifică Setările