Vedete

5 celebrităţi care scriu zilnic în jurnal: "Sunt atât de multe lucruri pe care le luăm de-a gata"

5 celebrităţi care scriu zilnic în jurnal: "Sunt atât de multe lucruri pe care le luăm de-a gata"

Numeroase studii au arătat deja eficienţa scrisului în jurnal. Nu este un obicei oarecare, ci o soluţie excelentă pentru o viaţă mai fericită! Emma Watson Actriţă celebră, activistă pentru drepturile femeilor, fashionistă şi model. Emma are un ritm zilnic ameţitor, fiind una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. Ea îşi notează, în fiecare dimineaţă, câte trei lucruri pentru care este recunoscătoare. Apoi, la final de zi, se gândeşte la alte trei lucruri minunate care s-au întâmplat între timp.

„Cred foarte mult în puterea imensă a gratitudinii, iar acum sunt extrem de recunoscătoare pentru Jurnalul de 5 minute”, spune Emma.

Camila Mendes

Acriţa din faimosul serial "Riverdale" a primit Jurnalul de 5 minute de la colega ei de platou, Madelaine Petsch, drept remediu pentru anxietate şi stres.

Camila recunoaşte că de multe ori are tendinţa de a se concentra pe aspectele negative ale vieţii, uitând să aprecieze lucrurile bune din jurul ei.„Sunt atât de multe lucruri pe care le luăm de-a gata, pentru care ar trebui să fim veşnic recunoscători. Mai am atâtea visuri de transformat în realitate, însă nu îmi voi confunda niciodată ambiţia cu recunoştinţa!”, a scris Camila pe Instagram.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.ro

 

 

Modifică Setările