News

5 cupluri care s-au destrămat, dar care au rămas în relaţii bune

5 cupluri care s-au destrămat, dar care au rămas în relaţii bune

52218173 Musicians Jennifer Lopez an Marc Anthony perform on stage at Hillary Clinton's GOTV Concert at the Bayfront Park Amphitheater on October 29, 2016 in Miami, Florida. Musicians Jennifer Lopez an Marc Anthony perform on stage at Hillary Clinton's GOTV Concert at the Bayfront Park Amphitheater on October 29, 2016 in Miami, Florida. Pictured: Jennifer Lopez, Marc Anthony FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: NO FRANCE

Există cupluri care ajung, pe cale paşnică, la decizia de a o lua pe drumuri separate în viaţă. Ştiţi despre cine vorbim, despre acei foşti care anunţă cu zâmbetul pe buze că relaţia lor amoroasă s-a încheiat, dar că rămân prieteni. Ei bine, dacă iniţial pare greu de crezut, iată că declaraţiile lor sunt pe cât se poate de adevărate. Haideţi să le vedem pe acele vedete care păstrează o relaţie nemaipomenită, chiar şi după despărţire!

Jennifer Garner şi Ben Affleck

În luna aprilie, au intentat actele de divorţ, la doi ani de la anunţul separării lor. Totuşi, de atunci, au fost văzuţi împreună de nenumărate ori, făcându-i pe toţi să creadă că au mai dat o şansă relaţiei lor. Adevărul este, însă, că cei doi au ales să păstreze o relaţie bună, de prietenie, de dragul celor trei copii, dar şi a iubirii lor care a durat zece ani. Dar doar atât!

Modifică Setările