News

5 cupluri incompatibile ca zodie care funcţionează perfect

5 cupluri incompatibile ca zodie care funcţionează perfect

Aceste cupluri celebre demonstrează că până şi astrele se pot înşela din când în când. Vedetele se află într-o relaţie de luni de zile sau chiar de ani buni, se înţeleg de minune şi au planuri mari pentru viitor.

Meghan Markle şi Prinţul Harry

Toată lumea este obsedată de relaţia lor atât de mult pusă la încercare de presă, paparazzi şi îndatoririle regale. Pe lângă faptul că este dificil să menţii armonia în asemenea condiţii, nici astrele nu pariază pe legătura dintre un Leu şi o Fecioară.

Meghan este o Leoaică feroce, pasională şi plină de energie, în timp ce Prinţul Harry este o Fecioară ceva mai rezervată. Singura explicaţie pentru care cei doi se înteleg ar putea fi legea extremelor, se atrag si se ajută reciproc să evolueze.

David şi Victoria Beckham

David şi Victoria reprezintă unul dintre acele cupluri celebre iconice care rezistă de când lumea şi Pământul. Chiar dacă par sortiţi unul celuilalt, astrele au o părere diferită.

David Beckham este un Taur încăpăţânat, iar Vic este un Berbec ambitios. Două zodii atât de puternice nu pot convieţui în pace, conform astrologiei, însă se pare că soţii Beckham sunt o excepţie, iar 20 de ani petrecuţi împreună dovedesc asta. Nu numai că se înţeleg şi se iubesc fără măsură, dar au împreună şi patru copii.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.ro

 

Modifică Setările