Gossip

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton

O adevărată viitoare regină, Kate Middleton

Ducesa Kate Middleton este una dintre cele mai cunoscute personalităţi ale lumii, este soţia prinţului William de Cambridge şi este o prezenţă încântătoare. Multe femei o iau drept un exemplu demn deurmat, atât în ceea ce priveşte gusturile ei, dar şi referitor la gesturile ducesei.

Gesturile lui Kate scot în evidenţă trăsăturile fine de carcater, dar şi o prezenţă foarte echilibrată, dornică de cunoaştere şi o persoană cu mari sentimente de compasiune pentru semenii săi. Iată 5 dintre cele mai frumoase gesturi ale ducesei.

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton
O adevărată viitoare regină, Kate Middleton

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton - gesturi de viitoare regină

Chiar dacă este una dintre celebrităţile lumii actuale, viitoarea regină a Angliei nu se comportă nicidecum ca o zeiţă pepământ, dimpotrivă, este foarte aproape de oameni, iar asta demonstrează gesturile făcute de Kate de-a lungul timpului. Un gest foarte plăcut l-a făcut în turul regal din Noua Zeelandă în 2014, când a fost surprinsă de fotografi încercând să facă cunoştinţă cu două fetiţe complet extaziate de prezenţa ducesei. Simplitatea gestului şi sinceritatea sa trădează un caracter prietenos şi foarte amabil.

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton
Gesturile ducesei, apreciate oriunde merge

Un alt gest extraordinar al lui Kate a fost tot în cadrul aceluiaşi tur, când a interacţionat cu o bebeluşă. Este clar că Kate îşi doreşte să intre în contact cu oamenii, gestul său demonstrează faptul că aceasta este în contact cu cei care o apreciază.

Gesturile lui Kate cu mâna exprimă clar dorinţa ei de a îi face pe oameni să se simtă conectaţi la discuţia dintre ei. Oamenii cu care stă de vorbă sunt fascinaţi de prezenţa sa, de zâmbetul radiant şi de căldura cu care vorbeşte. Oriunde merge, Kate lasă o urmă de bucurie în spate.

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton - ducesa uimeşte cu dorinţa de a se conecta la cei care o admiră

Un gest superb, dar uimitor a fost şi acela când membrii familiei regale au fost surprinşi la aeroport, purtându-se ca o familie normală. Kate şi-a cărat singură bagajul, iar fiul său a fost ţinut în braţe chiar de ea. Kate a demonstrat prin acest gest că este o mamă responsabilă şi că ceea ce contează mai mult decât orice este apropierea de copii. Mai mult, familia regală a călătorit cu un avion normal, printre oameni normali şi s-au simţit foarte bine.

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton - familia regală trimite cafea şi prăjituri fanilor

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton
Familia regală, gest incredibil în aeroport

Un gest extraordinar făcut de Kate şi de soţul său a fost să ofere cafea şi prăjituri unui grup de fani care au aşteptat zile întregi naşterea celui de-al doilea membru din familia ducesei de Cambridge. Cei din faţa spitalului au primit prăjituri şi cafea şi au mulţumit familiei pentru gestul lor incredibil.

Modifică Setările