Gossip

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton

O adevărată viitoare regină, Kate Middleton

Ducesa Kate Middleton este una dintre cele mai cunoscute personalităţi ale lumii, este soţia prinţului William de Cambridge şi este o prezenţă încântătoare. Multe femei o iau drept un exemplu demn deurmat, atât în ceea ce priveşte gusturile ei, dar şi referitor la gesturile ducesei.

Gesturile lui Kate scot în evidenţă trăsăturile fine de carcater, dar şi o prezenţă foarte echilibrată, dornică de cunoaştere şi o persoană cu mari sentimente de compasiune pentru semenii săi. Iată 5 dintre cele mai frumoase gesturi ale ducesei.

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton
O adevărată viitoare regină, Kate Middleton

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton - gesturi de viitoare regină

Chiar dacă este una dintre celebrităţile lumii actuale, viitoarea regină a Angliei nu se comportă nicidecum ca o zeiţă pepământ, dimpotrivă, este foarte aproape de oameni, iar asta demonstrează gesturile făcute de Kate de-a lungul timpului. Un gest foarte plăcut l-a făcut în turul regal din Noua Zeelandă în 2014, când a fost surprinsă de fotografi încercând să facă cunoştinţă cu două fetiţe complet extaziate de prezenţa ducesei. Simplitatea gestului şi sinceritatea sa trădează un caracter prietenos şi foarte amabil.

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton
Gesturile ducesei, apreciate oriunde merge

Un alt gest extraordinar al lui Kate a fost tot în cadrul aceluiaşi tur, când a interacţionat cu o bebeluşă. Este clar că Kate îşi doreşte să intre în contact cu oamenii, gestul său demonstrează faptul că aceasta este în contact cu cei care o apreciază.

Gesturile lui Kate cu mâna exprimă clar dorinţa ei de a îi face pe oameni să se simtă conectaţi la discuţia dintre ei. Oamenii cu care stă de vorbă sunt fascinaţi de prezenţa sa, de zâmbetul radiant şi de căldura cu care vorbeşte. Oriunde merge, Kate lasă o urmă de bucurie în spate.

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton - ducesa uimeşte cu dorinţa de a se conecta la cei care o admiră

Un gest superb, dar uimitor a fost şi acela când membrii familiei regale au fost surprinşi la aeroport, purtându-se ca o familie normală. Kate şi-a cărat singură bagajul, iar fiul său a fost ţinut în braţe chiar de ea. Kate a demonstrat prin acest gest că este o mamă responsabilă şi că ceea ce contează mai mult decât orice este apropierea de copii. Mai mult, familia regală a călătorit cu un avion normal, printre oameni normali şi s-au simţit foarte bine.

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton - familia regală trimite cafea şi prăjituri fanilor

5 gesturi superbe ale ducesei Kate Middleton
Familia regală, gest incredibil în aeroport

Un gest extraordinar făcut de Kate şi de soţul său a fost să ofere cafea şi prăjituri unui grup de fani care au aşteptat zile întregi naşterea celui de-al doilea membru din familia ducesei de Cambridge. Cei din faţa spitalului au primit prăjituri şi cafea şi au mulţumit familiei pentru gestul lor incredibil.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Kate Middleton şi Prinţul George, la un loc de joacă din Londra!

Acum o lună şi câteva zile se năştea un nou vlăstar regal britanic. Prinţul William şi Ducesa de Cambridge deveneau părinţi pentru a doua oara. Odată încheiată toată agitaţia din jurul naşterii, familia regală s-a retras la reşedinţa

Gossip

Cum şi-a petrecut Kate Middleton ziua de naştere?

Ieri a fost sărbătoare la Palatul Buckingham: Kate Middleton a împlinit 32de ani! Ca de obicei, noul cuplu regal n-a făcut mare tam-tam din această ocazie, Kate şi soţul ei, William, petrecând o seară romantică şi liniştită acasă, la Palatul Kensington. Nici nu putea fi altfel, mai ales că William este foarte ocupat zilele acestea, Ducele urmând

Gossip

Unde s-au ascuns Kate şi William?

În timp ce o lume întreagă aşteaptă ca Ducesa de Cambridge să-i dea naştere moştenitorului regal la spitalul St Mary, Kate şi William se odihnesc amândoi la reşedinţa familiei Middleton din Berkshire, la 50 de mile distanţă de Londra.

Cum vor arăta Prinţul William şi Kate Middleton peste 50 de ani

Gossip

Cum vor arăta Prinţul William şi Kate Middleton peste 50 de ani

William şi Catherine, în prezent în vârstă de 30, respectiv 31 de ani, a aniversat pe 29 aprilie doi ani de la căsătorie. Cu această ocazie, doi artişti au realizat o simulare a modului în care ducele şi ducesa de

Gossip

Imagini cu Kate Middleton topless!

La numai câteva săptămâni de când Prinţul Harry a fost implicat într-un scandal, în urma publicării unor fotografii nud cu el, cumnata lui se confruntă cu aceeaşi problemă, din cauza unor imagini cu ea topless.