News

5 modele de lănţişoare cu diamante perfecte pentru a fi dăruite jumătăţii tale

5 modele de lănţişoare cu diamante perfecte pentru a fi dăruite jumătăţii tale

Se spune că iubirea nu se măsoară în cadouri sau în bunuri materiale, însă, din când în când, unele daruri pot surprinde plăcut persoana iubită şi pot reprezenta o declaraţie nescrisă ce îi va aduce aminte de povestea voastră de iubire, în fiecare zi.

Un astfel de cadou poate fi reprezentat de lantisoare cu diamante. Acestea merită o ocazie specială pentru a fi dăruite şi cu siguranţă vor fi apreciate la adevărata lor valoare. În cele ce urmează, îţi prezentăm cinci dintre preferatele noastre!

 

1. Lantisor personalizat cu Diamant natural - Constelaţie - Banut 12 mm - Aur Galben 14K

Crezi că dragostea voastră a fost scrisă în stele? Dacă da, lănţişorul acesta este perfect pentru jumătatea ta. Este realizat din aur de 14K (poţi opta pentru aur alb sau galben) şi este completat de un diamant deosebit, Collection Grade, incolor, cu o claritate VVS1 şi cu o tăietură rotundă. În plus, este garantat "Ethical sourced diamonds". Lănţişorul este personalizabil: poţi alege zodia persoanei iubite şi simbolul acesteia va fi gravat pe pandantiv.

 

2. Lantisor personalizat cu Diamant natural - Pandantiv Cruce - Aur Galben 14K

Un cadou de excepţie pentru toate persoanele care îşi doresc să poarte lănţişoare cu pandantiv în formă de cruce, dar încă nu au găsit unul pe placul lor. Fiind realizat din aur şi având în vedere că va avea o încărcătură emoţională deosebită, lănţişorul poate deveni şi bijuterie de familie. Poţi opta pentru aur alb sau galben.

 

3. Lantisor personalizat cu Diamant natural - Inimă 12 mm - Aur Galben 14K

Cu ocazia aniversării căsătoriei sau altui eveniment important în viaţa de cuplu, îi poţi dărui persoanei iubite un cadou special: acest lănţişor cu pandantiv în formă de inimă. Dintotdeauna, inima a fost considerată simbolul iubirii, iar dacă vorbim despre un pandantiv în această formă, personalizat, probabil îţi dai şi tu seama că va fi un cadou emoţionant. În ceea ce priveşte personalizarea acestui lănţişor, poţi alege tipul de aur din care este realizat, lungimea şi textul ce va fi imprimat pe pandantiv.

 

4. Lantisor personalizat cu Diamant natural - Steluţă 12 mm - Aur Galben 14K

Oferindu-i jumătăţii tale un lănţişor cu pandantiv în formă de stea, îi transmiţi un mesaj foarte puternic şi emoţionant. Steaua este un simbol special: semnifică speranţa, pacea interioară, motivaţia şi putem spune chiar că stele îndeplinesc dorinţe. Nu degeaba în momentul în care vedem o stea căzătoare, îi transmitem cea mai arzătoare dorinţă a noastră. Lănţişorul acesta va fi cel care o va asigura pe iubita sau pe soţia ta că orice dorinţă ar avea, vei fi alături de ea şi o vei ajuta să o îndeplinească. În ceea ce priveşte opţiunile de personalizare, poţi alege tipul de aur utilizat, lungimea lănţişorului şi iniţială ce va fi gravată.

 

5. Lănţişor personalizat cu Diamant natural - Cuplu sărut dulce - Banut 12 mm - Aur Galben 14K

Încheiem această mini-serie de recomandări cu un lănţişor foarte frumos şi romantic. Aşa cum poţi observa şi din imagine, pe pandantiv este gravat un cuplu ce se sărută. Dăruieşte-i persoanei iubite acest lănţişor şi asigur-o că fiecare zi din vieţile voastre va fi o frumoasă poveste de iubire.

În încheiere, sperăm că ţi-au plăcut recomandările noastre de lănţişoare şi că vei alege unul pentru persoana iubită!

 

Sursa foto: www.chicbijoux.ro

 

Comentarii

Modifică Setările