Royals

5 momente adorabile în care Prinţesa Charlotte ne-a cucerit iremediabil

5 momente adorabile în care Prinţesa Charlotte ne-a cucerit iremediabil

Săptămâna trecută, Prinţesa Charlotte (2) şi-a însoţit, alături de fratele său mai mare, părinţii într-un turneu regal ce s-a desfăşurat pe parcursul a cinci zile, în Polonia şi Germania.

Aşa se face că Charlotte a avut ocazia să ne arate o parte din personalitatea ei şi să ne demonstreze că este, cu adevărat, demnă de titlul nobiliar ”Prinţesă de Cambridge”. Sora mai mică a lui George ne-a fascinat cu aceste apariţii, dat fiind faptul că ne-a oferit ocazia de a o vedea făcând prima reverenţă, dar şi dând mâna pentru prima dată cu oficialităţi, participând, totodată, la îndatoriri regale, asemenea părinţilor ei. De aceea, ne-am gândit să strângem în acest TOP 5 momente în care Charlotte ne-a demonstrat că e o fetiţă absolut adorabilă, manierată, dar şi cu o personalitate puternică!

Momentul plânsului

Momentul plecării a venit la pachet şi cu prima criză de plâns a lui Charlotte. După cinci zile pline, fiica cea mică a Ducilor a izbucnit în lacrimi în timp ce vizitau compania aeriană Airbus. Ce s-a întâmplat acolo? Probabil dorinţele lui Charlotte n-au coincis cu cele ale părinţilor ei, deci n-a ieşit prea bine.  Totuşi, nu putem să nu admităm că micuţa e de-a dreptul delicioasă în acest video...

min 3:30

Modifică Setările