Spectacole

5 Revelioane diferite de la grupul El Comandante

5 Revelioane diferite de la grupul El Comandante

Un Revelion 2013-2014 provocator şi extrem de inventiv pentru toţi cei care doresc să se bucure de nopţi aparte.Nu în ultimul rând, o invitaţie la distracţie fără limite. Restaurantul Historia propune ca noaptea dintre ani să semene cu cele interbelice, ale anilor 1818-1938, iar cu sloganul “Treci anul, treci Podul!” eşti invitat să accepţi provocarea În Pod La Historia, unde Revelionul va fi incendiar. Amfitrionii El Grande Comandante îşi invită oaspeţii la un “REBELion” cu zbânţuială şi şampanie la discreţie, iar El Dictator vine cu strălucirea aurie a unei nopţi feerice. Dacă vrei carnaval, acceptă invitaţia celor de la El Comandante Junior şi a lor Masquerade, pentru că vei avea ocazia să trăieşti o noapte sub anonimat!

În El Comandante Grande- Mereu rebeli ne adunăm, trăind cu toţii nopţi aparte.

Oferta este cam aşa:

Rebelde para la Resistencia: 175ron la scaune,

Rebelde para la Revolucion: 220ron la masa

El Comandante Rebelde: 250ron la VIP (canapele piele)

Open bar + finger food+ sampanie incluse în preţ.

În Pod la Historia- Treci Anul, Treci Podul! Primul Revelion organizat In Pod la Historia se vrea a fi degajat, neîngrădit, nonşalant, boem. Un party-mix cu muzici de zbânţuială, pentru oricine vrea să treaca în noul an "lejer"!

Pret: 175lei

Open Bar

Open Bufet

Trăieşte un Revelion Interbelic la Historia

Anul acesta, La Historia serbează un Revelion Interbelic, aşa cum se întâmplă în perioada 1918-1939, cu multe surprize, cadouri, tombole, muzică bună, un meniu rafinat şi minuţios pregătit de o echipă de bucătari profesionişti, un bar plin de băuturi alese, care vor face din noaptea trecerii spre 2014 un eveniment deosebit.

El Dictad’or, o petrecere aurită şi strălucitoare

În club El Dictad'or se organizează un Revelion STRăLUCITOR, sub deviza Cause we are golden!

Golden seats (scaun la masa)- 250 lei

Silver seats( loc la tejghea)- 200 lei

No seat, just dance ( fără loc)- 150 lei

El Comandante Junior propune un Revelion Masquerade

De Revelion, El Comandante Junior te provoacă să trăieşti o noapte sub anonimat. Masquerade, promiţând că renunţarea la identitate poate crea senzaţii nemaitrăite.

Modifică Setările