Spectacole

5 Revelioane diferite de la grupul El Comandante

5 Revelioane diferite de la grupul El Comandante

Un Revelion 2013-2014 provocator şi extrem de inventiv pentru toţi cei care doresc să se bucure de nopţi aparte.Nu în ultimul rând, o invitaţie la distracţie fără limite. Restaurantul Historia propune ca noaptea dintre ani să semene cu cele interbelice, ale anilor 1818-1938, iar cu sloganul “Treci anul, treci Podul!” eşti invitat să accepţi provocarea În Pod La Historia, unde Revelionul va fi incendiar. Amfitrionii El Grande Comandante îşi invită oaspeţii la un “REBELion” cu zbânţuială şi şampanie la discreţie, iar El Dictator vine cu strălucirea aurie a unei nopţi feerice. Dacă vrei carnaval, acceptă invitaţia celor de la El Comandante Junior şi a lor Masquerade, pentru că vei avea ocazia să trăieşti o noapte sub anonimat!

În El Comandante Grande- Mereu rebeli ne adunăm, trăind cu toţii nopţi aparte.

Oferta este cam aşa:

Rebelde para la Resistencia: 175ron la scaune,

Rebelde para la Revolucion: 220ron la masa

El Comandante Rebelde: 250ron la VIP (canapele piele)

Open bar + finger food+ sampanie incluse în preţ.

În Pod la Historia- Treci Anul, Treci Podul! Primul Revelion organizat In Pod la Historia se vrea a fi degajat, neîngrădit, nonşalant, boem. Un party-mix cu muzici de zbânţuială, pentru oricine vrea să treaca în noul an "lejer"!

Pret: 175lei

Open Bar

Open Bufet

Trăieşte un Revelion Interbelic la Historia

Anul acesta, La Historia serbează un Revelion Interbelic, aşa cum se întâmplă în perioada 1918-1939, cu multe surprize, cadouri, tombole, muzică bună, un meniu rafinat şi minuţios pregătit de o echipă de bucătari profesionişti, un bar plin de băuturi alese, care vor face din noaptea trecerii spre 2014 un eveniment deosebit.

El Dictad’or, o petrecere aurită şi strălucitoare

În club El Dictad'or se organizează un Revelion STRăLUCITOR, sub deviza Cause we are golden!

Golden seats (scaun la masa)- 250 lei

Silver seats( loc la tejghea)- 200 lei

No seat, just dance ( fără loc)- 150 lei

El Comandante Junior propune un Revelion Masquerade

De Revelion, El Comandante Junior te provoacă să trăieşti o noapte sub anonimat. Masquerade, promiţând că renunţarea la identitate poate crea senzaţii nemaitrăite.

Comentarii

Articole asemănătoare

Spectacole

Târg Vintage ÎN POD LA HISTORIA

Va asteptam cu inima deschisa la Targul vintage, bio si handmade organizat IN POD LA HISTORIA. Cand? Sambata, 29 martie! O zi pe care ne-o dorim cu soare si cu chef de plimbat prin Centrul Vechi! Podul Historia

Spectacole

Petrecere  GRANDE cu şarm feminin!

De 8 martie, în El Grande Comandante e loc pentru toata lumea! Dar, pentru ca e noaptea femeilor, florile vor fi „armele” de cucerit ce vor intampina la intrare frumoasele de sex feminin, iar cocktail-urile vor fi mult mai savuroase!

Spectacole

Cyfer, maestrul interpretării libere şi al improvizaţiei, vine În Pod la Historia

Este cel mai apreciat chitarist al scenei Blues Rock din Romania, un impatimit al chitarei slide, cu o tehnica fluida si in acelasi timp foarte expresiva. Are un timbru vocal inconfundabil, baritonal, cu irizatii metalice. Cyfer vine miercuri, 19 februarie, In Pod la Historia, cu o experienta concertistica de peste zece ani.

Spectacole

The Essentials, În Pod la Historia

The Essentials este o trupă de tineri muzicieni, studenţi la Conservator (UNMB). David Lapadat, liderul şi vocalistul trupei, inspirat de world music, adună în compoziţiile sale elemente de rock'n roll, country-blues, jazz şi funk

Spectacole

„Puterea dragostei“ se joacă În Pod la Historia

Vineri, 17 ianuarie, de la ora 20.00, Podul La Historia vă aşeaptă la teatru: Puterea Dragostei, un text de Ion Băieşu, în regia Marinei Cristina Mălâia.Simplu! „Puterea Dragostei” este un text haios cu întâmplări hazlii însumând un respect datorat,

Spectacole

El Dictador dă startul petrecerilor în anul 2014

La an nou, petreceri noi, preţuri noi! Alege ziua care ţi se potriveşte şi coboară în Club El Dictador să-ţi faci seara!

Black Wednesday Party iti serveste portia de distractie la preturi… black. In fiecare miercuri, intre orele 22:00-00:00, cumpara-ti la jumatate de pret long drinks si shots. Black prices- hot spiced party!

Spectacole

Seară rusească, În Pod La Historia

Pentru că vremea e rece şi pentru că vrem să ne bucurăm de seri calde, de poveste, În Pod La Historia vă invită la concertul susţinut de Nataly Group, vineri, 27 decembrie. Îţi vei bucura simţul auditiv cu un repertoriu special