News

5 sfaturi despre cum să fii un tată cool, de la Dan Cruceru

5 sfaturi despre cum să fii un tată cool, de la Dan Cruceru

Dan Cruceru este cu siguranţă unul dintre cei mai cool taţi din media românească. Tocmai de aceea, prezentatorul TV are câteva sfaturi demne de luat în seama de părinţii care vor ca cei mici să îi vadă cu alţi ochi. Dan Cruceru şi fetiţa lui Răbdarea, joaca şi armonia sunt câteva dintre ele.

„Nu cred că există soluţii magice. Ce i se potriveste copilului meu s-ar putea să nu i se potrivească şi altuia. Dar exista câteva sfaturi care ţin mai ales de activitatea bărbaţilor“, spune Dan, iar noi le enumerăm, pentru curioşi, mai jos:

1

  1. În primul rând, să redescopere răbdarea. Nu vei reuşi să fii un tată bun fără răbdare.
  2. Apoi să dea în mintea copiilor. Exact asta trebuie să facă, să se bucure din nou de joacă.
  3. În al treilea rând, să-şi asculte cât mai mult copilul. Să-l lase să-i vorbească, să-l încurajeze să-i spună ce are pe suflet şi, împreună, să rezolve problemele micuţului.
  4. În al patrulea rând, să se gândească aşa: copilul este imaginea ta în miniatura. Dacă tu te implici şi îl creşti frumos, vei avea un moştenitor puternic, echilibrat, va fi exact aşa cum l-ai crescut. Şi sunt sigur că fiecare parinte vrea, la bătrâneţe, să aibă un sprijin de nădejde în copiii lui.
  5. În al cincilea rând, să nu uite de mama copilului, de iubita/ soţia lui. Un copil creşte frumos când este armonie în familie, când părinţii lui se înţeleg. Cred că odată ce ai pornit pe drumul căsniciei, trebuie să faci totul ca să vă înţelegeţi. Iar o surpriză, din când în când, venită din partea bărbatului, chiar cred că face bine la psihicul soţiei. Una peste alta, să fii un taticool înseamnă să fii implicat în creşterea copilului tău şi să-ţi placă să faci asta. Si credeţi-mă: orice femeie va fi topită după un tătic cu fetiţa lui pe role, în parc!
Modifică Setările