Lifestyle

5 site-uri care te vor ajuta să devii cea mai bună versiune a ta (P)

5 site-uri care te vor ajuta să devii cea mai bună versiune a ta (P)

Ai nevoie de o schimbare radicală de look? Iată cum te poţi transforma, din câteva click-uri.

poza articol Ai nevoie de o schimbare de look

Vine un moment în viaţa oricărei femei în care schimbările nu mai sunt un motiv de teamă, ci de entuziasm. Vrei să îţi schimbi garderoba, te-ai hotărât să acorzi o atenţie sporită îngrijirii pielii sau părului ori îţi doreşti, mai mult ca niciodată, ca zâmbetul tău să arate impecabil? Nimic mai simplu!

Îţi prezentăm 5 site-uri interesante care te vor ajuta să te transformi în femeia care ţi-ai dorit întotdeuna să fii:

Fashionhouse.ro

Fashionhouse.ro este site-ul complexului de cumpărături de tip outlet Fashion House Outlet Centre Militari, centrul de shopping care pune la dispoziţia pasionaţilor de modă produse de calitate, de la branduri faimoase, disponibile la preţuri deosebit de accesibile graţie reducerilor care pot atinge, uneori, chiar şi 70%. Astfel, dacă îţi doreşti o transformare stilistică de bun augur, trebuie să calci pragul Fashion House Outlet Centre Militari, unde vei găsi o mulţime de articole de îmbrăcămite şi încălţăminte de la branduri precum Mango, adidas, Lee Cooper, Nike, Diesel, Guess, Il Passo ş.a.

InPuff.ro

Dacă îţi doreşti să abandonezi pantofii sport şi hainele lejere, lipsite parcă de farmec, în favoarea hainelor elegante, care să îţi pună în valoare trupul şi personalitatea, magazinul online InPuff.ro este exact ce ai nevoie. La InPuff.ro, un magazin online în portofoliul căruia se găsesc doar producători români, găseşti haine cu un design original, potrivite pentru orice sezon, stil sau ocazie. De la rochii de seară lungi, rochii de zi elegante, şi ţinute office, la blugi, geci şi paltoane, InPuff.ro a adunat, în portofoliul său, o mulţime de variante de ţinute perfecte pentru femeile cărora le place să iasă în evidenţă prin rafinament.

Mydressing.ro

Mydressing.ro este magazinul online destinat femeilor care acceptă provocarea de a tranforma cumparaturile într-un demers responsabil şi prietenos cu mediu. În magazinul online Mydressing.ro găseşti haine de calitate, autentice, de la mărci faimoase de retail şi de lux, printre care Prada, Ralph Lauren, Girogio Armani, Jacadi, Mango, Zara ş.a. Aşadar, poţi găsi haine de damă ieftine, dar actuale şi durabile, îţi poţi reinventa stilul vestimentar şi poţi participa, totodată, la acţiuni de protejare a mediului înconjurător.

Importanţa unui păr frumos şi a unui zâmbet desăvârşit

Planteea.ro

Nu doar hainele joacă un rol important în prima impresie pe care o creăm unei persoane, ci şi aspectul fizic, motiv pentru care trebuie să ne asigurăm, întotdeuna, că avem un look îngrijit. Planteea.ro este o companie românească cu o lungă experienţă pe piaţa produselor naturiste unde poţi găsi nu doar produse alimentare eco, ci şi cosmetice naturale - de la apă micelară, uleiuri şi unturi de corp, la oje, măşti şi ulei de argan pentru păr.

Citydent.ro

Zâmbetul este, se spune, cartea de vizită a unei persoane. Clinica CityDent Bucureşti, unul dintre cele mai moderne cabinete stomatologice din Capitală, este locul în care vei fi întâmpinată cu profesionalism şi căldură atunci când vei avea nevoie să îţi pui la punct zâmbetul. Fie că ai nevoie de un aparat dentar la preţuri convenabile, îţi doreşti o albire dentară ori fie că ai nevoie de alte intervenţii intraorale mai mult sau mai puţin complicate care să, la Clinica CityDent vei fi beneficia de servicii de cea mai bună calitate. Poţi găsi informaţii despre serviciile oferite acceasând site-ul oficial al clinicii, CityDent.ro.

Modifică Setările