Fashion

 5 ţinute eşuate ale lui Kris Jenner: cum să NU te îmbraci la 60 de ani!

de admin

Bine, bine, merge pe 60 de ani, însă matroana clanului Kardashian tot nu are scuză pentru stilul său vestimentar mereu tânăr. Poate doar banii, poate reputaţia de starletă care face bani nefăcând nimic, cine ştie? Cert este că, de multe ori, mama Kris le face de ruşine pe fetele sale: fie le împrumută hainele, fie poartă rochii prea strâmte şi prea scurte, lăsând la vedere celulita sau alte părţi intime, fie cade în penibil cu ţinute vulgare/kitschoase/total nepotrivite vârstei sale.

Cum se spune în zilele noastre? “60 is the new 30”, nu? Fie şi-aşa, noi ne-am decis să facem o mini-retrospectivă a celor mai nepotrivite ţinute ale vedetei de 59 de ani, cu argumente pe scurt, desigur.

Pantalonii plasă

În primul şi în primul rând, avem această pereche de pantaloni transparenţi, cu vedere directă la pulpe şi chiloţi – noroc de clutchul Chanel cu care îşi acoperă Kris ruşinea. Dacă o mai are… Poate că sunt fashionable, însă pantalonii cad jenant pe ea, fiind o alegere mult prea riscantă. Poate de la fiică-sa ne-am aşteptat să poarte astfel de ţinute pe formele ei super-voluptuoase – cum s-a şi întâmplat la un moment dat, să poarte o rochie plasă identică cu modelul pantalonilor aceştia, purtaţi recent la o prezentare de modă.

Ţinuta biker girl la nivel prea sexy

Şi total inoportună pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei sale, Kim, la Tao Nightclub. Pare mai degrabă că mama surorilor Kardashian abia aştepta să o seducă un motociclist şi să o ia la o plimbare plină de adrenalină, cu toate piesele vestimentare din piele – şi cu un decolteu mult prea vulgar.

Blana cea de toate zilele

Apariţia starletei la National Television Awards, luna aceasta, într-o blană extrem de lungă şi de extravagantă a oripilat activiştii pentru drepturile animalelor. În plus, a fost prea mult, mult prea mult pentru eveniment, imaginea ei semănând mai degrabă cu una din “Game of Thrones”. O aşa-zisă regină nenumită, ce să mai...

Şi ultima, apariţia ei de şcolăriţă, de anul trecut, alături de fiica ei de 18 ani pe atunci, Kendall Jenner, ca două flori pe străduţele din Paris. Mult prea mult pentru o femeie pe care nu o mai avantajează chiar orice stil vestimentar, în niciun caz cel atât de jucăuş, cu tartan şi funde legate la gât. E doar o părere, desigur. Vouă cum vi se par?

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

FOTO Cum s-au îmbrăcat vedetele anului la gala Jameson Empire

Deşi sezonul premierilor a apus odată cu Oscarurile, vedetele s-au prezentat la gala Empire curioase dacă au primit vreun trofeu, dând lovitura pe covorul roşu cu ţinutele elegante şi bine alese ori, din contră, şi-au câştigat o bulină neagră pentru felul în care s-au prezentat

Fashion

Se poartă rochia-furou! Cât de bine arată aceste vedete în rochia-furou?

Încă nu ştim exact cum să digerăm acest nou trend care a acaparat Hollywoodul de ceva timp. Se vrea a fi sexi şi elegant, cuminte, dar interesant, riscant, dar nu vulgar. Problema e că această rochie-furou – fină, cu materialul de saten căzut pe forme,

Fashion

Top cel mai prost îmbrăcate vedete la gala Globurilor de Aur!

A doua cea mai importantă festivitate de premiere – după Oscaruri – este şi motiv de stres şi nerăbdare pentru actriţe şi artiste să epateze cu cele mai bune ţinute şi cele mai inspirate accesorii, însă efortul unora dintre ele a fost puţin prea mult, intrând în categoria prost îmbrăcate. Care sunt acestea, după spusele criticilor internaţionali?

Fashion

FOTO Vedete la Săptămâna Modei: Paloma Faith, fashion all inclusive!

Cine a ocupat locurile din primul rând, la Săptămâna Modei din capitala fashionului, Parisul? Evident, celebrităţile care au dorit să epateze cu alegeri vestimentare provocatoare, stilate, elegante şi neconvenţionale. De la femeile din clanul Kardashian la superbele Salma Hayek şi Ciara, ne putem delecta cu ţinute numai una şi una.

FOTO Ciara şi Kim K., sexy la Paris Fashion Week: care ţinută îţi place mai mult?

Fashion

FOTO Ciara şi Kim K., sexy la Paris Fashion Week: care ţinută îţi place mai mult?

Ambele ţinute au fost senzuale şi seducătoare. Doar că, în timp ce Ciara a mizat pe stil şi eleganţă, pe feminitate şi rafinament cu rochii până la genunchi, cu mâneci, fie imitaţie de piele de şarpe, fie de un verde militar, Kim s-a dat iar în petic şi a contrastat puternic

Cara Delevingne a atins apogeul pictorialelor şi a pozat nud

Fashion

Cara Delevingne a atins apogeul pictorialelor şi a pozat nud

Senzaţia fashionului, modelul anului şi dezmăţata Marii Britanii ori, mai pe scurt, sprâncenata de 22 de ani care face ravagii la petrecerile mondene şi pe podiumurile prestigioase a aterizat şi pe coperta revistei Allure complet goală.

Fashion

Kendall Jenner, frumoasa clanului Kardashian: 5 apariţii fashion

Este un soi de rising star al familiei, care nu se lasă până când nu ajunge model internaţional. Deja a apărut pe podiumuri celebre şi în pictoriale fashion, dar tânăra de bani-gata, sora vitregă a celor trei Kardashience junioare - Kourtney, Khloe şi Kim - mai are de învăţat.

FOTO Kendall Jenner o detronează pe Kim Kardashian

Fashion

FOTO Kendall Jenner o detronează pe Kim Kardashian

Un rising star în toată regula, fiica de 18 ani a mamei clanului K reuşeşte tot mai mult să o aşeze în umbră pe sora ei celebră pentru posteriorul neîncăpător în poze. La prezentarea Valentino, din Paris, Kim Kardashian a părut o mogâldeaţă pe lângă înaltul model, Kendall.

Fashion

FOTO Vedete şi culoare pe covorul roşu la gala BET Awards

Duminică, a fost o zi însemnată pentru artiştii de origine afro-americană sau minorităţile din industria mondenă. Iar vedetele pe care le recunoaştem de ani de zile au păşit pe covorul roşu cu arsenalul vestimentar. Din păcate, multe au ignorat regulile bunului simţ estetic