Fashion

 5 ţinute eşuate ale lui Kris Jenner: cum să NU te îmbraci la 60 de ani!

de admin

Bine, bine, merge pe 60 de ani, însă matroana clanului Kardashian tot nu are scuză pentru stilul său vestimentar mereu tânăr. Poate doar banii, poate reputaţia de starletă care face bani nefăcând nimic, cine ştie? Cert este că, de multe ori, mama Kris le face de ruşine pe fetele sale: fie le împrumută hainele, fie poartă rochii prea strâmte şi prea scurte, lăsând la vedere celulita sau alte părţi intime, fie cade în penibil cu ţinute vulgare/kitschoase/total nepotrivite vârstei sale.

Cum se spune în zilele noastre? “60 is the new 30”, nu? Fie şi-aşa, noi ne-am decis să facem o mini-retrospectivă a celor mai nepotrivite ţinute ale vedetei de 59 de ani, cu argumente pe scurt, desigur.

Pantalonii plasă

În primul şi în primul rând, avem această pereche de pantaloni transparenţi, cu vedere directă la pulpe şi chiloţi – noroc de clutchul Chanel cu care îşi acoperă Kris ruşinea. Dacă o mai are… Poate că sunt fashionable, însă pantalonii cad jenant pe ea, fiind o alegere mult prea riscantă. Poate de la fiică-sa ne-am aşteptat să poarte astfel de ţinute pe formele ei super-voluptuoase – cum s-a şi întâmplat la un moment dat, să poarte o rochie plasă identică cu modelul pantalonilor aceştia, purtaţi recent la o prezentare de modă.

Ţinuta biker girl la nivel prea sexy

Şi total inoportună pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei sale, Kim, la Tao Nightclub. Pare mai degrabă că mama surorilor Kardashian abia aştepta să o seducă un motociclist şi să o ia la o plimbare plină de adrenalină, cu toate piesele vestimentare din piele – şi cu un decolteu mult prea vulgar.

Blana cea de toate zilele

Apariţia starletei la National Television Awards, luna aceasta, într-o blană extrem de lungă şi de extravagantă a oripilat activiştii pentru drepturile animalelor. În plus, a fost prea mult, mult prea mult pentru eveniment, imaginea ei semănând mai degrabă cu una din “Game of Thrones”. O aşa-zisă regină nenumită, ce să mai...

Şi ultima, apariţia ei de şcolăriţă, de anul trecut, alături de fiica ei de 18 ani pe atunci, Kendall Jenner, ca două flori pe străduţele din Paris. Mult prea mult pentru o femeie pe care nu o mai avantajează chiar orice stil vestimentar, în niciun caz cel atât de jucăuş, cu tartan şi funde legate la gât. E doar o părere, desigur. Vouă cum vi se par?

Modifică Setările