Body & Soul

5 vedete de la noi au slăbit spectaculos fără înfometare! FOTO&VIDEO

5 vedete de la noi au slăbit spectaculos fără înfometare! FOTO&VIDEO

Au dovedit că se poate şi fără chirurgie, pastile de slăbit ori cure drastice! Uite ce siluete incredibile au donbândit!

Au avut mereu probleme de greutate, dar cu ambiţie au reuşit, în cele din urmă, să-şi (re)dobândească silueta din tinereţe. Uite care sunt vedetele din showbizul autohton care au devenit modele de urmat.

Corina Dănilă

Are 45 de ani, este mama unei fete adolescente pe nume Rianna şi, după o perioadă în care părea că nu mai poate slăbi, a ajuns să aibă o siluetă de invidiat. Corina Dănilă a reuşit să dea jos din kilogramele supărătoare în urma unor probleme medicale care au obligat-o să adopte un regim de viaţă foarte sănătos. Secretul ei? A scos zahărul din alimentaţia sa.

   

“Sub nicio formă nu este vorba despre foame, ba mai mult, acum mănânc şi mai mult, dar mănânc ce trebuie, sănătos, iar asta tot în urma unei strajnice consulaţii primite de la un medic endocrinilog şi nutriţionist în acelaşi timp”, spunea Corina Dănilă în toamnă, pentru "Libertatea", după ce a reuşit să scape de mai bine de 15 kilograme.

  

“Există dulciuri pentru oameni care suferă de diabet. Acelea sunt prietenele mele: îngheţata fără zahăr, îndulcită cu ştevie, tot felul de mici ciocolăţele. E adevărat este vorba şi de cantitate, dar nu mă reţin. Doar că nu mănânc zahăr”, explică ea.

Modifică Setările