News

50 Cent a petrecut într-un club de striptease, sfidând pericolul COVID-19

50 Cent a petrecut într-un club de striptease, sfidând pericolul COVID-19

Între toate ştirile cu celebrităţi care se află în carantină la domiciliu, 50 Cent face notă discordantă. Iată ce a făcut rapperul ieri noapte

Duminică seară, 50 Cent a ieşit la Starlet's Gentlemen's Club din Woodside, New York, pentru a face ce ştie el mai bine, chiar şi în mijlocul crizei provocate de coronavirus: să arunce în sus cu teancuri de bani către dansatoarele de striptease şi să se distreze alături de gaşca lui şi alţi clienţi ai locului, care nu aderat deloc la regula păstrării distanţei şi evitarea locurilor aglomerate, pentru a nu se expune riscului de a contracta COVID-19. La un moment dat, rapperul chiar a sărit pe bar de bucurie când a auzit unul dintre cântecele lui. Şi se înţelege că nimeni din acel club nu purta mănuşi ori măşti care să-i ţină departe de plăcerile vieţii.

Atitudinea lui 50 Cent a atras un val de critici într-un New York lovit de COVID-19, cu 3 morţi şi 729 de cazuri de infectare cu Coronavirus în întregul stat. Mai mult decât atât, primarul New York-ului a decretat stare de urgenţă, închizând şcolile şi interzicând adunările publice de peste 500 de persoane. De altfel, străzile oraşului sunt mult mai goale ca de obicei. Şi totuşi, pentru unii, viaţa continuă în acelaşi ritm, pe propriul risc. Întrebarea care rămâne, însă, şi care stârneşte îngrijorări este: cum va fi privit gestul lui 50 Cent de către tinerii care îl admiră?

Foto: Getty Images

Modifică Setările