News

50 Cent dezbrăcat: cât de sculptat e rapperul la 39 de ani

de admin

50 Cent dezbrăcat: cât de sculptat e rapperul la 39 de ani

Mogulul pare neschimbat faţă de acum mai bine de 10 ani, când se lansa în industria muzicală cu un fizic impresionant şi bine făcut. Are aproape 40 de ani şi tonusul lui este mai bun ca oricând, duă cum arată în noua campanie de promovare a propriei sale linii de lenjerie intimă pentru bărbaţi.

Cine altcineva decât 50 Cent însuşi să îşi promoveze boxerii, croiţi pe măsura lui, din “materiale de lux”, “creaţi să revoluţioneze industria lenjeriei intime, oferind bărbaţilor confort optim”? Chiar rapperul, care abia aştepta să îşi încordeze muşchii intens sculptaţi de-a lungul anilor în cadrul shootingului, este singurul artist din cei implicaţi în proiectul FRIGO RevolutionWear (în care mai lucrează Derek Jeter, Timbaland) care s-a dezbrăcat pentru a promova lenjeria intimă. Mogulul rap a pozat în două cadre în care poartă două modele la care a ajutat în design.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Cei mai buni actori în roluri negative

Mai în toate filmele, personajele noastre preferate sunt cele care deţin şi rolurile principale. Cele ale eroilor, ale supereroilor, ale salvatorilor lumii, ale celor care se sacrifică şi-şi menţin statutul de personaj bun. Însă de multe ori ne-am lăsat fascinaţi pur şi simplu de rolul negativ al unor actori incredibili

“Anatomia lui Grey” fără Derek Shepherd

News

“Anatomia lui Grey” fără Derek Shepherd

“Grey’s Anatomy” este unul din cele mai de succes seriale dramă care încă rulează, pregătindu-şi deja cel de-al 11-lea sezon. Prin urmare, orice plecare a unui personaj popular frânge inimi. Deşi ne-am obişnuit cu multe dintre personaje să vină şi să plece de-a lungul anilor, confirmarea plecării bruşte a doctorului Derek Sheperd aka McDreamy din Spitalul Seattle Grace lasă urme adânci în inimile fanilor.

News

Liza Minnelli, internată iar la dezintoxicare

Faimoasa cântăreaţă şi actriţă de Broadway a trebuit să se interneze din nou pentru a urma un tratament dedicat dependenţei de alcool, după cum confirmă purtătorul ei de cuvânt. “Liza Minnelli a luptat vitejeşte cu abuzul de drogruri de-a lungul anilor

“Push it Good”! Salt-N-Pepa, la fel de cool ca-n’90! Cum arată fetele după 28 de ani!

News

“Push it Good”! Salt-N-Pepa, la fel de cool ca-n’90! Cum arată fetele după 28 de ani!

Trio-ul rap încă le are cu muzica şi dansul la fel ca în faimosul videoclip al clasicului “Push It”, din 1986, Cheryl James (Salt) şi Sandra Denton (Pepa) reunindu-se pentru a-i bucura pe fani cu apariţia inedită şi amuzantă într-o reclamă pentru o firmă de asigurări.

News

Keanu Reeves revine!

Că tot ne-aţi întrebat ce mai face actorul din faimoasa trilogie “Matrix”, vă spunem noi: foarte bine! Asta prentru că planurile sale artistice revin, odată cu decizia de-a produce pentru prima oară

Rockerul Liam Gallagher, divorţat în 68 de secunde!

News

Rockerul Liam Gallagher, divorţat în 68 de secunde!

Vocalistul trupei Oasis a avut parte de destule aventuri amoroase, inclusiv în timpul căsătoriilor sale. Şi e de neoprit. O infidelitate de-a sa de neiertat a convins-o pe cântăreaţa Nicole Appleton din fostul grup All Saints, cu care a fost însurat din 2008, să ceară divorţ cât mai rapid. Şi l-a şi primit într-un minut!

Pictorial Jared Leto: Hot or Not?

News

Pictorial Jared Leto: Hot or Not?

Faimosul solist al trupei 30 Seconds to Mars a plecat acasă, de la gala Golden Globe 2014, cu trofeul pentru Cel mai bun actor în rol secundar, pentru interpretarea unui travestit în filmul Dallas Buyers Club. Şi iată că

Sinead O’Connor despre Miley Cyrus: „Eşti al naibii de proastă!“

News

Sinead O’Connor despre Miley Cyrus: „Eşti al naibii de proastă!“

Un nou război între vedete a început de curând, evident cu vulgara artistă de 20 de ani care şochează din nou cu fotografiile sale pornografice. Însă conflictul are, momentan, alt temei: bătaia de joc a lui Miley Cyrus vizavi de persoanele cu probleme mentale care o forţează pe Sinead să o dea în judecată!