News

50 Cent şi-a dezmoştenit şi renegat fiul

de admin

De parcă un scandal n-ar fi fost de ajuns pentru a-i denigra imaginea, recent, o convorbire telefonică între rapper şi fiul său, Marquise, a fost publicată pe Internet. Astfel, am aflat că presupusul caracter violent al artistului este mai mult decât evident, jignindu-şi fiul şi chiar şi pe mama acestuia, ameninţându-l în acelaşi timp că va dispărea din viaţa lui, pentru că nu-l consideră fiul lui adevărat.

Luni, 50 Cent – pe numele lui real Curtis Jackson s-a certat la telefon cu băiatul lui de 16 ani, Marquise, căruia i-a spus să-şi facă un test ADN, dar şi că nu vrea să mai aibă de-a face cu el: “Să nu-mi mai scrii niciodată, şterge numărul meu”.

Ulterior, rapperul de 38 de ani a scris pe Twitter că tocmai şi-a schimbat testamentul, astfel că i-a scos din planul de moştenire pe propriul lui băiat şi pe mama acestuia, fosta iubită a artistului, explicând că va lăsa o mare parte din bunurile sale fiicei fostului său manager, Tiffany Lighty – un regizor de film în devenire. “Când voi muri, toate proprietăţile mele şi o mare parte din bani vor fi donaţi în scop caritabil şi daţi lui Tiffany Lighty, ca atunci când nu voi mai fi, ea să fie 50 cent (sâc).”, a scris pe Twitter rapperul.

Cât despre scandalul convorbirii telefonice, 50 Cent crede că fosta lui iubită a fost la telefon şi că ea a fost cea care a vândut presei textul convorbirii. “Era mama lui Marquise cea care-mi vorbea, mă urăşte că am câştigat, e greu să mă înlocuiască”, a mai spus rapperul.
Toate astea se întâmplă în lumina unei controverse ce ţine de câteva săptămâni, starul rap fiind acuzat de violenţă domestică faţă de fosta iubită, Daphne Joy, pe care ar fi bătut-o.

Foto: Wenn

Comentarii

Articole asemănătoare

50 Cent, săracul băiat bogat!

News

50 Cent, săracul băiat bogat!

Vedete care şi-au scos tatuajele

Gossip

Vedete care şi-au scos tatuajele

Mama lui Michael Douglas a murit de aceeaşi boală de care suferă şi el

News

Mama lui Michael Douglas a murit de aceeaşi boală de care suferă şi el

Starul de 70 de ani trece prin clipe foarte grele, de când mama sa a pierdut lupta cu cancerul, o boală de care a suferit şi Michael însuşi în anii recenţi. Moartea Dianei, prima soţie a tatălui său celebru, Kirk Douglas, este cu atât mai grea pentru actor cu cât au împărtăşit aceeaşi suferinţă.

Donald Trump va fi bunic pentru a şaptea oară

News

Donald Trump va fi bunic pentru a şaptea oară

Familia magnatului este una foarte numeroasă şi se pregăteşte să ureze bun-venit celui de-al şaptelea nepot al acestuia, căci fiul lui, Donald Jr., se pregăteşte să fie tată din nou, pentru a cincea oară! Soţia fiului lui Donald Trump