News

50 Cent: „Nu voi mai trăi mult timp“

50 Cent: „Nu voi mai trăi mult timp“

Fanii artistului hip-hop au fost şocaţi de ultima postare a idolului lor de pe Twitter, în care îşi prezice sfârşitul.

Dacă vă mai aduceţi aminte, primul album al lui 50 Cent se intitula „Get Rich or Die Tryin’“ („Îmbogăţeşte-te sau mori încercând să fii bogat“). Ei bine, artistul şi-a împlinit visul mai repede poate decât se aştepta, ceea ce ne face să gândim că n-ar avea niciun motiv să aibă astfel de idei sumbre.

Şi totuşi, fanii lui au putut citi pe pagina sa de Twitter următorul mesaj: „Să fiu sincer, nu cred că voi mai trăi mult timp (...) Ar fi bine dacă aş muri chiar în noaptea asta“.

Bulversaţi şi şocaţi, cei din lista de followers au vrut să afle ce anume l-a determinat pe 50 Cent să le dea o astfel de veste, gândindu-se la ce e mai rău. Însă, în urma lecturii ultimelor mesaje postate, majoritatea au ajuns la concluzia că artistul s-a deprimat în urma evaluării carierei sale: „Mi-am pierdut toată încrederea în echipa în care sunt. Nu mai am nimic de spus şi nici nu-mi voi mai promova muzica. O să lansez următorul album şi apoi o să fac un film asupra căruia m-am concentrat în ultima vreme. Nu sunt supărat, sunt doar convins că nu vreau să fiu ţinut minte aşa.“

În mare, starul de culoare face referire la eşecul pe care l-a avut în urma colaborării cu cei de la studioul de înregistrări Interscope. Lor li se adresează şi reproşurile postate pe 2 ianuarie: „Ar fi trebuit să fie de partea mea! (...) Înainte mă distram făcând muzică, dar acum cei implicaţi şi politica lor mă dezgustă“.

Foto: Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările