News

50 Cent: „Nu voi mai trăi mult timp“

50 Cent: „Nu voi mai trăi mult timp“

Fanii artistului hip-hop au fost şocaţi de ultima postare a idolului lor de pe Twitter, în care îşi prezice sfârşitul.

Dacă vă mai aduceţi aminte, primul album al lui 50 Cent se intitula „Get Rich or Die Tryin’“ („Îmbogăţeşte-te sau mori încercând să fii bogat“). Ei bine, artistul şi-a împlinit visul mai repede poate decât se aştepta, ceea ce ne face să gândim că n-ar avea niciun motiv să aibă astfel de idei sumbre.

Şi totuşi, fanii lui au putut citi pe pagina sa de Twitter următorul mesaj: „Să fiu sincer, nu cred că voi mai trăi mult timp (...) Ar fi bine dacă aş muri chiar în noaptea asta“.

Bulversaţi şi şocaţi, cei din lista de followers au vrut să afle ce anume l-a determinat pe 50 Cent să le dea o astfel de veste, gândindu-se la ce e mai rău. Însă, în urma lecturii ultimelor mesaje postate, majoritatea au ajuns la concluzia că artistul s-a deprimat în urma evaluării carierei sale: „Mi-am pierdut toată încrederea în echipa în care sunt. Nu mai am nimic de spus şi nici nu-mi voi mai promova muzica. O să lansez următorul album şi apoi o să fac un film asupra căruia m-am concentrat în ultima vreme. Nu sunt supărat, sunt doar convins că nu vreau să fiu ţinut minte aşa.“

În mare, starul de culoare face referire la eşecul pe care l-a avut în urma colaborării cu cei de la studioul de înregistrări Interscope. Lor li se adresează şi reproşurile postate pe 2 ianuarie: „Ar fi trebuit să fie de partea mea! (...) Înainte mă distram făcând muzică, dar acum cei implicaţi şi politica lor mă dezgustă“.

Foto: Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

News

50 Cent şi-a dezmoştenit şi renegat fiul

De parcă un scandal n-ar fi fost de ajuns pentru a-i denigra imaginea, recent, o convorbire telefonică între rapper şi fiul său, Marquise, a fost publicată pe Internet. Astfel, am aflat că presupusul caracter violent al artistului este mai mult decât evident, jignindu-şi fiul şi chiar şi pe mama

FOTO Ce dedesubturi ascunde Bar Refaeli?

Gossip

FOTO Ce dedesubturi ascunde Bar Refaeli?

Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio nu-şi plânge de milă, închisă în casă, că l-a pierdut pe unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood. Dimpotrivă. Uite ce face.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România

Kim Kardashian, „târfa perfectă“

News

Kim Kardashian, „târfa perfectă“

Ar putea fi vorba despre o jignire şi mulţi ar jubila ştiind că vedeta de reality show a intrat în conflict cu un alt star hollywoodian. Cu toate acestea, apelativul i-a fost adresat chiar de iubitul ei.

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

Kate şi Pippa, elegante la nunta unei prietene

News

Kate şi Pippa, elegante la nunta unei prietene

Catherine, Ducesă de Cambridge, şi sora ei, Pippa Middleton, au eclipsat-o pe mireasă, o fostă colegă de clasă de la Colegiul Marlborough.