Vedete

50 Cent şi-a decorat bradul de Crăciun într-un mod bizar: cu lucrurile fostei iubite

50 Cent şi-a decorat bradul de Crăciun într-un mod bizar: cu lucrurile fostei iubite

Sărbătorile de iarnă îi apropie, de regulă, pe oameni, făcându-i să ierte mai uşor. Nu şi pe 50 Cent!

Deşi decorarea bradului de Crăciun ar trebui să fie un motiv de bucurie, 50 Cent a transformat asta într-o declaraţie de război declarata fostei partenere de viaţă. Potrivit unei postări din social media, cântăreţul şi-a decorat bradul de Crăciun cu pantofii fostei iubite. ”Nu am putut găsi globuri pentru pomul meu, aşa că l-am decorat cu lucrurile fostei mele. Ea a fost nevoită să plece din casa mea doar cu ce a venit”, a declarat el, public, pe Instagram.

Amintim că 50 Cent a avut două relaţii eşuate, din care au rezultat doi copii. În 1996, artistul şi iubita lui, Shaniqua Tompkins, au devenit părinţii unui băieţel pe nume Marquise Jackson. Ulterior, fosta lui iubită l-a dat în judecată pentru 50 de milioane de dolari motivând că el i-a promis că va avea grijă de ea tot restul vieţii ei. N-a câştigat procesul, artistul păstrându-şi averea intactă!

Cea de-a doua relaţie serioasă a fost cu modelul Daphne Joy, care i-a dăruit cel de-al doilea copil, băieţelul Sire Jackson. Nici aceasta n-a fost una de durată, relaţia lor sfârşindu-se după un episod de violenţă domestică, în urma căruia modelul a depus plângere penală împotriva artistului. Ulterior, Daphne a retras plângerea, iar 50 Cent n-a fost condamnat.

Modifică Setările