News

50 Cent, ţinta unui atac armat? Mai multe focuri de armă s-au auzit la filmările noului clip al artistului

50 Cent, ţinta unui atac armat? Mai multe focuri de armă s-au auzit la filmările noului clip al artistului

attends the Starz "Power" The Fifth Season NYC Red Carpet Premiere Event & After Party on June 28, 2018 in New York City.

Zilele trecute, 50 Cent şi 6ix9ine au filmat împreună un nou videoclip, „Get the Strap“, în Brooklyn, însă se pare că au avut loc incidente grave pe platoul de filmare.

Potrivit presei din Statele Unite, în timpul filmărilor s-au auzit mai multe focuri de armă, iar oamenii legii au ajuns de urgenţă la faţa locului, după ce o persoană a sunat la urgenţe. Poliţiştii au afirmat însă că nicio persoană nu a fost rănită şi că nu se ştie încă dacă unul dintre cei doi artişti a fost victima atacului sau dacă altcineva din staff-ul lor.

„Până să ajungem la platoul de filmare, în afara clădirii s-au tras mai multe focuri de armă“, au spus oamenii legii, în timp ce jurnaliştii de la TMZ au anunţat că s-au tras peste 10 gloanţe, iar că atacatorii se aflau într-un Porsche de culoare albă şi cu numere de New Jersey.

Din câte se pare, 50 Cent le-ar fi dezvăluit apropiaţilor că nu îşi face griji pentru viaţa sa, deoarece este sigur că nu el a fost ţinta atacului armat.

Modifică Setările