News

50.000 $ pentru o întâlnire cu Mike Tyson

de admin

Este exact ceea ce promite să ofere un website condus de un antreprenor din San Francisco oamenilor bogaţi care vor să trăiască experienţa de-a se întâlni cu oameni faimoşi. Astfel, pentru o întâlnire cu Shakira, trebuie scoşi din buzunar 15.000 de dolari.

Pentru a-l cunoaşte personal pe Mike Tyson, trebuie să plăteşti 50.000 $, însă există şi staruri sau trupe mai puţin celebre pentru care preţul este bineînţeles, mai mic. Site-ul a oferit şansa unor întâlniri chiar şi cu Madonna, Joe Montana sau Alice Waters, care pot oferi diferite momente artistice sau pot semna diferite obiecte pentru cei mai înfocaţi fani, desigur, înstăriţi.

Foto: Wenn

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Lupitei Nyong’o i s-a furat rochia de Oscar: cât valora ţinuta ei?

News

FOTO Lupitei Nyong’o i s-a furat rochia de Oscar: cât valora ţinuta ei?

Frumoasa rochie albă şi elegantă pe care actriţa din “12 Years a Slave” a purtat-o la gala Oscar din 22 februarie pare să fi fost furată chiar din camera ei din hotel, la începutul săptămânii. Ţinuta ei valora destul de mult, dat fiind că este semnată de Calvin Klein şi

News

Află ce declaraţie şocantă a făcut Mike Tyson!

Legenda boxului de 48 de ani a făcut o mărturisire dureroasă de curând, în cadrul unui interviu radio, miercuri, privind copilăria sa. Lucru care poate, cumva, să fie şi rădăcina caracterului său violent din tinereţe.

Robin Williams a fost incinerat

News

Robin Williams a fost incinerat

Regretatul actor de comedie, care s-a sinucis recent în propria casă, cel mai probabil din cauza depresiei severe de care suferea, a fost în final incinerat. Cenuşa sa a fost împrăştiată în Golful San Francisco

News

Arogante şi amuzante: ce spun Madonna, Christina Aguilera şi altele, despre ele!

Nu eram siguri sau nu dacă vedetele sunt atât de conştiente de popularitatea lor, cât şi de felul în care arată. Iată care ar avea nevoie de o porţie de umilinţă când şi când, că prea sunt pline de ele!

Hilary Duff s-a răzgândit în privinţa divorţului

Gossip

Hilary Duff s-a răzgândit în privinţa divorţului

Au petrecut de Ziua Îndrăgostiţilor o vacanţă romantică, împreună, în exoticele insule Bahamas, iar după o perioadă de gândire, se pare că vedeta s-a răzgândit în privinţa despărţirii oficiale de tatăl copilului ei, Lucas (2).

FOTO VIDEO Shakira, în pat cu Rihanna, într-un videoclip incendiar

News

FOTO VIDEO Shakira, în pat cu Rihanna, într-un videoclip incendiar

She's on fire! Amândouă cântăreţele, de fapt, au atins apogeul seducţiei odată cu noua lor colaborare muzicală care promite să atragă multă popuaritate mai ales în rândul bărbaţilor. Ţinute provocatoare, mişcări senzuale, atingeri incitante şi mult sex-appeal: cam aşa se poate descrie noul videoclip al Shakirei, care a colaborat cu focoasa cântăreaţă RiRi.

News

VIDEO Sean Penn şi Charlize Theron, ţinându-se de mână

Nu mai avem niciun dubiu acum că idila romantică dintre cei doi actori de renume este cât se poate de reală şi de frumoasă! Cuplul – de altfel, cel mai controversat şi mai apreciat, la momentul actual, de la Hollywood – a fost surprins de paparazzi plimbându-se de mână prin San Francisco, California, duminică.

FOTO VIDEO Miley Cyrus şi noul look á la „Tăntălăul şi gogomanul“

News

FOTO VIDEO Miley Cyrus şi noul look á la „Tăntălăul şi gogomanul“

Această artistă de 21 de ani suferă. Suferă o continuă schimbare, căci nu se teme să-şi asume multe riscuri, când vine vorba de imaginea sa. De la Hannah Montana, la tunsoarea pixie băieţoasă, de la sprâncene decolorate la escaladat

FOTO Kim Kardashian s-a logodit cu Kanye West de ziua ei!

News

FOTO Kim Kardashian s-a logodit cu Kanye West de ziua ei!

După un an şi jumătate de relaţie, rapperul s-a gândit la un cadou mult aşteptat pentru iubita lui: să o ceară de nevastă chiar de ziua ei, luni, când Kim a împlinit 33 de ani. Şi pentru asta a închiriat un întreg stadion