News

La 51 de ani, Vanessa Williams se căsătoreşte din nou. Află cu cine!

Actriţa Vanessa Williams, una dintre vedetele din serialul „Neveste disperate“, în vârstă de 51 de ani, a confirmat că s-a logodit şi se va căsători cu Jim Skrip, un contabil pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanţe petrecute în Egipt.

Relaţia celor doi a început în urmă cu aproape doi ani, iar informaţia despre această logodnă a fost confirmată chiar de vedeta americană, în emisiunea de televiziune "The Queen Latifah Show".

Vineri, Vanessa Williams a venit în emisiunea respectivă pentru a promova show-ul de pe Broadway în care joacă în prezent, "The Trip to Bountiful", însă discuţia cu gazda emisiunii a alunecat spre spectaculosul ei inel de logodnă.

"Vanessa, am încercat să port o conversaţie cu tine şi, credeţi-mă doamnelor şi domnilor, dar chiar sunt orbită de lumina care vine din acea bijuterie de pe degetul tău", a declarat, în glumă, Queen Latifah.

"Îmi pare rău, draga mea. M-am logodit. Mi s-au întâmplat multe lucruri bune în ultima vreme. Am împlinit 50 de ani când repetam pentru o piesă pe Broadway, m-am logodit în urmă cu câteva săptămâni. Mă simt binecuvântată", a răspuns Vanessa Williams.

Vedeta americană a fost căsătorită din 1987 până în 1997 cu fostul ei manager Ramon Hervey II, cu care are trei copii, şi din 1999 până în 2004 cu jucătorul de baschet Rick Fox, cu care o fiică.

Modifică Setările