Fashion

6 articole vestimentare nemuritoare din garderoba ta

6 articole vestimentare nemuritoare din garderoba ta

Pentru cele mai multe doamne sau domnişoare a devenit foarte greu să fie mereu în pas cu moda. Tendinţele sunt într-o continuă schimbare, stiliştii vin mereu cu alte idei şi concepte care sunt tot mai dificil de aplicat. Deşi garderoba feminină este una foarte vastă, tot timpul reapare nemuritoarea replică conform căreia niciodată nu se găseşte nimic de îmbrăcat.

Moda vine şi pleacă, iar femeile rămân într-o postura destul de dificilă în care realizează că au achiziţionat nenumărate piese vestimentare ce astăzi nu le mai sunt utile sub nicio formă. Cu toate acestea, există un anumit tip de ţinute care nu se demodează niciodată şi pot fi purtate mereu cu siguranţa că nu se dă greş.

Cu ajutorul specialiştilor de la dyfashion.ro, vom prezenta principalele articole care ar trebui să fie nelipsite din garderoba unei femei. Sunt acele articole care, indiferent de tendinţele acelui an, vor face furori cu orice preţ şi se adaptează oricărui stil.

Fusta creion

Ar fi imposibil să concepem lipsa acelor ţinute care au la baza celebra fustă creion care se aşează pe corp într-un mod absolut excelent. Creionarea perfectă a formelor şi evidenţierea acestora reprezintă un atu feminin indiferent de stilul ce se poartă.

Asortată cu o cămaşă sau o bluza modernă, va ajută la realizarea unor ţinute foarte elegante sau casual, dar care întotdeauna vor fi potrivite.

Little Black Dress

Acest tipar de rochie a devenit o emblemă clasică a modei. Culoarea negru este recunoscută pentru suflul elegant şi misterios pe care îl oferă şi este astfel întâlnit îndeosebi la rochiţele simple cu dimensiuni medii pentru că reuşesc să creeze o imagine adecvată oricând şi oriunde.

Nu se poate discuta de încălcarea vreunei tendinţe în modă atunci când alegi calea sigură redată de stilul rochiilor subtile ce nu se remarcă prin extravaganţă sau culori stridente.

Cămaşa albă

Stilul elegant de birou a existat şi va există oricând şi nu există nimic mai reprezentativ pentru el decât cămaşă albă. Deşi poate părea foarte atractiv să se opteze pentru acele modele încărcate de detalii mai moderne sau imprimeuri deosebite, în mod sigur cămaşă albă va rămâne varianta de top.

Jacheta de piele

S-ar putea spune că este de neconceput să existe actualmente o garderobă în care geaca de piele să nu se găsească. E important de menţionat că nu doar în această perioada prezenţa ei este indispensabilă, ci mereu. A devenit foarte practică şi utilă oricărei femei pentru a o folosi atât în ţinutele simple, casual, cât şi când sunt prezente la evenimente mai importante cu condiţii termice mai dure.

Tendinţa către culori vii şi aprinse este un o binecunoscută al modei actuale, acest lucru reflectandu-se şi asupra jachetelor de piele, însă atunci când se urmăreşte că un astfel de articol să rămână un clasic veritabil ce poate fi purtat oricând, nuanţele de negru sau maro reprezintă sugestia de top.

Jeanşii închişi la culoare

Jeanşii sun foarte întâlniţi în ţinutele doamnelor şi a domnişoarelor, ceea ce este şi foarte simplu de înţeles atunci când ei sunt consacraţi pentru confort, lejeritate şi stil. De-a lungul timpului au cunoscut o serie largă de adaptări, fiind disponibili în numeroase modele, cu diverse detalii şi nenumărate nuanţe.

Tipul de jeanşi care a arătat bine oricând, chiar şi atunci când extravaganţă era la cea mai mare putere, a fost cel clasic, în tonuri mai închise. Fără nicio încărcătură în aspectul lor, aceştia se pot mândri cu o estetică ireprosbila adecvată oricând şi oriunde.

Trench-ul

În nuanţe de caramel sau gri au devenit o piesă de rezistenţă începând cu anii ’70. Primăvară, dar mai cu seama toamna, trench-ul asigura o imagine mai mult decât excelenţă oricărei reprezentanţe a sexului frumos.

Cu un aspect care îmbină detalii din stilul masculin, trench-ul nu este doar o haina care să arate bine, ci şi un ajutor de nădejde în zilele mai reci sau chiar cele ploioase. Comode şi foarte uşoare sunt potrivite tuturor femeilor indiferent de vârstă.

Este recomandat de urmărit piesele vestimentare care au făcut istorie şi care încă mai domină şi astăzi în mod vederos coperţile revistelor de modă. Acestea sunt şi cele care se pot află mereu la îndemână oricărei femei ce a rămas lipsită de inspiraţie şi se simte pusă în faţă unei mari provocări de stil într-o anumită zi. Distincţia şi eleganta se redau cel mai bine cu ajutorul stilului reprezentativ clasic.

Modifică Setările