News

6 flori care simbolizează dragostea profundă

6 flori care simbolizează dragostea profundă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

De foarte mulţi ani se obişnuieşte să oferi flori doamnelor şi domnişoarelor  cu scopul de a transmite un sincer “Te iubesc”. Este însă bine de ştiut că nu toate florile transmit  cu aceeaşi intensitate acest sentiment. Unele simbolizează prietenia, altele loialitatea sau părerea de rău.

Iată cum ar trebui să alegi florile pe care doreşti să le oferi, asta în funcţie de sentimentul pe care doreşti să îl transmiţi persoanei ce îl primeşte!

 

Trandafirii Roşii

Sunt unanimi recunoscuţi ca fiind florile ce simbolizează iubirea arzătoare şi romantismul. Indiferent de perioada anului, trandafirii roşii sunt alegerea perfectă atunci când dorim să ne surprindem iubita sau soţia.

 

Lalelele

Primăvara este percepută ca anotimpul renaşterii şi al optimismului, natura se redeşteaptă, iar florile îşi fac apariţia în vieţile noastre. Având sărbătorile dedicate femeilor din viaţă noastră, precum 1 Martie sau Ziua Mamei, lalelele devin actorul principal în lunile de primăvară. Apreciate şi iubite de către femei, acestea se completează în mod armonios cu freziile pentru a da naştere unor buchete superbe de flori.

 

Garoafele

O altă floare care simbolizează dragostea sinceră, fascinaţia şi unicitatea este garoafa. Apreciate pentru frumuseţea şi parfumul lor, acestea pot exprima diverse gânduri şi sentimente în funcţie de culoarea lor. Roşul este sinonim cu afecţiunea şi iubirea, albul exprimă puritatea, iar rozul se oferă în semn de recunoştinţă unei persoane dragi.

 

Orhideea

Misterioasa orhidee nu poate reprezenta decât rafinamentul pur, este floarea ce poate fi oferită doamnei sau domnişoarei speciale din viaţa ta. Simbolizează iubirea sinceră, frumuseţea şi eleganţa. Nu poate exista o floare care să exprime într-un mod mai concis preţuirea pe care i-o porţi femeii din viaţa ta.

 

Bujorii

Mirificul şi inconfundabilul bujor, floarea care este aşteptată tot anul pentru a fi oferită celei mai de preţ persoane din viaţa ta. Frumuseţea sa a fascinat de-a lungul secolelor, fiind considerată una dintre cele mai frumoase şi fascinante flori. De câte ori doreşti să îi reaminteşti femeii din viaţa ta cât este de frumoasă, un buchet de bujori este cu siguranţă alegerea ideală.

 

Alstroemeria

Simbolizează devotamentul, supravieţuirea, prietenia şi relaţiile sincere, este floarea perfectă pentru a fi oferită atât unei prietene dragi, cât şi soţiei sau iubitei în lunile de primăvară. Denumită şi Crinul Peruan, frumuseţea acestei flori o face să fie alegerea ideală atunci când vrei să îi reaminteşti persoanei de lângă tine că este şi va rămâne un prieten adevărat.

Niciodată nu a fost mai uşor decât acum să îţi surprinzi iubita, să încerci să transformi o zi oarecare într-una specială, să o faci să se simtă iubită zi de zi, nu doar cu ocazia zilei de naştere sau onomasticii. Datorită dezvoltării internetului şi comerţului electronic, florăriile online iţi oferă un serviciu rapid de livrare direct la domiciliu, ştii sigur că atunci când vrei să oferi unul dintre minunatele buchete de flori femeii iubite din viaţa ta, acesta va ajunge nelipsit la uşa sa, însoţit, bineînţeles, de elementul surpriză.

În Bucureşti livrarea florilor este, în general, oferită gratuit de către cele mai importante florării online, iar curierii sunt mereu zâmbitori şi gata să fie părtaşi la surpriza pe care doreşti să o faci.

Atunci când cauţi o florărie online Bucureşti, trebuie să ţii cont de câteva aspecte pentru a beneficia de cele mai bune oferte:

- Transportul să fie gratuit în Bucureşti

- Varietate mare de produse

- Termen rapid de livrare

- Să poţi să iţi alegi singur ziua şi intervalul orar al livrării

 

Comentarii

Modifică Setările