News

65 versus 46. Brigitte Macron o eclipsează din nou pe Prinţesa Mary a Danemarcei

65 versus 46. Brigitte Macron o eclipsează din nou pe Prinţesa Mary a Danemarcei

La Première Dame Brigitte Macron et la princesse Mary de Danemark visitent le Lycée Rysensteen à Copenhague, Danemark, le 29 août 2018. La Première Dame et la princesse sont allées à la rencontre des édudiants. Le couple présidentiel effectue une visite d'Etat de deux jours au Danemark. © Dominique Jacovides/Bestimage Brigitte Macron and Crownprincess Mary of Denmark visit the Rysensteen Highschool in Copenhagen, Denmark on August 29th, 2018. They are given a tour of the school and get to greet some of the students. The French President and his wife are on a two day State Visit to Denmark, Tuesday and Wednesday.

De două zile, cuplul prezidenţial din Franţa se află într-o vizită oficială în Danemarca. În prima zi petrecută pe tărâmul danez, Brigitte şi Emmanuel au mers la o serie de întruniri oficiale alături de Regina Margrethe, iar în cea de-a doua aceştia au fost ”întreţinuţi” de prinţesa moştenitoare Mary a Danemarcei. Brigitte Macron versus Prinţesa Mary a Danemarcei Fosta profesoară, Brigitte a dorit să viziteze, în timpul şederii în Danemarca, o şcoală, motiv pentru care în intinerariul celei de-a doua zile a figurat o vizită oficială la Liceul Rysensteen din Copenhaga. Prima-doamnă a Franţei a fost însoţită de prinţesa moştenitoare Mary, cu care pare să relaţioneze destul de bine.

În orice caz, a fost, cu sau fără voia lor, un noul duel stilistic. Şi dacă Prinţesa Mary a mers pe ideea unei ţinute sobre, optând pentru o rochie midi, bleumarin, Brigitte Macron a ridicat ştafeta cu o rochie mini, aşa cum ne-a obişnuit. Ea a ales un outfit cărămiziu, compus dintr-o rochie şi uo jachetă cu inserţii aurii. Cine a fost mai stylish?

Modifică Setările