News

7 ani de la moartea Mădălinei Manole. Momentele muzicale care au rămas în amintirea tuturor

7 ani de la moartea Mădălinei Manole. Momentele muzicale care au rămas în amintirea tuturor

Astăzi, gândurile se duc spre Mădălina Manole, o artistă de excepţie care a dispărut prea devreme dintre noi. Au trecut 7 ani de la moartea artistei, de pe 14 iulie 2010, însă muzica sa a rămas vie în inimile fanilor.

A decis să-şi ia viaţa, după o lungă şi chinuitoare luptă cu depresia şi a lăsat în urmă multă durere, atât în familie, cât şi printre apropriaţii şi fanii săi.

[caption id="attachment_391104" align="alignnone" width="600"] Băieţelul său avea doar câteva luni când a rămas fără mamă.[/caption]

Să ne aducem aminte cu bucurie de cea care a animat petrecerile anilor 1990 - 2000, supranumită "Fata cu părul de foc", cu o voce inconfundabilă şi o prezenţă impunătoare! 5 piese pline de amintiri, în memoriam Mădălina Manole!

Foto: Arhiva OK!

Comentarii

Articole asemănătoare

Paula Iacob, vehementă la adresa soţului Mădălinei Manole

News

Paula Iacob, vehementă la adresa soţului Mădălinei Manole

Într-un interviu acordat ziarului „Ring“, celebra avocată face dezvăluiri incendiare despre viaţa Mădălinei Manole şi îl critică dur pe soţul ei, care nu-i lasă pe bunicii materni să-şi viziteze nepotul.

News

Se redeschide cazul Mădălinei Manole?

Nici la trei ani de la trecerea sa în nefiinţă, artista nu este lăsată să se odihnească în pace. Familia ei susţine că au apărut probe noi, motiv pentru care cere redeschiderea cazului.

WP no category

Mădălina Manole s-a filmat când îşi lua rămas bun

Cântăreaţa s-a gândit îndelung la felul în care să-şi pună capăt zilelor. Înainte de-a încheia socotelile cu această lume, ea i-a lăsat o scrisoare soţului, în care a încercat să-şi explice gestul.

Petru Mircea răspunde acuzaţiilor lansate de părinţii Mădălinei Manole

WP no category

Petru Mircea răspunde acuzaţiilor lansate de părinţii Mădălinei Manole

Credeam că show-ul familiei Mădălinei Manole s-a încheiat o dată cu ultimele răbufniri ale părinţilor îndureraţi ai artistei, aduşi special săptămâna trecută în platoul Antenei 1, pentru a asigura un start bun de audienţă emisiunii „Acces direct“, mai nou prezentată de Simona Gherghe. Asta până ieri, când competitorul direct, „Happy Hour“ de la Pro TV şi-a luat şi el partea, rechemându-l „la apel“ pe văduvul Petru Mircea.

Acesta a ţinut să-şi argumenteze prezenţa în emisiune, declarând că „Încă nu reuşesc să mă trezesc din coşmarul ăsta. În calitate de soţ al Magdei (aşa cum o numea Petru, după numele ei de botez, Magdalena, n.r.) şi de tată al copilului nostru, am venit să-mi apăr familia, familia alcătuită din noi trei, eu, Magda şi copilul nostru“.

WP no category

Albumul Mădălinei Manole, cel mai bine vândut în reţeaua Diverta

De la moartea Mădălinei Manole, albumul nelansat al artistei a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor în reţeaua Diverta. Moartea cântăreţei i-a făcut pe români

Şerban Georgescu sau Petru Mircea? Pe cine a iubit Mădălina mai mult?

WP no category

Şerban Georgescu sau Petru Mircea? Pe cine a iubit Mădălina mai mult?

Care dintre cei doi foşti parteneri ai vedetei i-a marcat acesteia mai mult viaţa: compozitorul care a făcut-o cunoscută în lumea muzicală sau sunetistul care i-a dăruit copilul mult visat?

WP no category

Petru Mircea: "Acesta era destinul Mădălinei"

Petru Mircea, soţul regretatei Mădălina Manole, a dat un al doilea interviu referitor la sinuciderea soţiei sale,, de data aceasta pentru Antena 1. "Am făcut împreună cu Sfinţii Părinţi tot ce era posibil. Dar se pare că acesta era destinul ei."