Lifestyle

7 culori care definesc moda de vară 2019, disponibile acum în magazinul online de genţi din piele naturală DiAmanti.ro

7 culori care definesc moda de vară 2019, disponibile acum în magazinul online de genţi din piele naturală DiAmanti.ro

Vara este sezonul culorilor, al energiei şi al modei creative şi extravagante. Anul acesta vine cu nuanţe surprinzătoare, pline de viaţă şi căldură. Prezentările de modă pentru sezonul vară 2019 au surprins în colecţii spiritul efervescent şi tânăr al anotimpului cald şi au încurajat alegerea culorilor aprinse ori de câte ori se iveşte ocazia.

Toate modelele de genţi şi culorile prezentate în acest articol sunt disponibile în stoc limitat pentru comandă în magazinul online de genţi din piele naturală DiAmanti.ro. Tot acolo veţi găsi o multitudine de alte accesorii fashion de marochinărie precum: genti piele, rucsacuri damă din piele, portofele din piele, poşete piele, serviete şi genti office din piele naturală.

1. Living Coral

Desemnată de Pantone culoarea anului, Living Coral este nuanţa efervescentă şi plină de viaţă pe care am aşteptat toată iarna să o purtăm. După culorile întunecate ale iernii a venit vremea să readucem culoare în garderobă, iar Living Coral, o combinaţie de oranj şi roz, este nuanţa cu care vom începe.

În colecţia Roksandra ea a apărut în cadrul rochiilor vaporoase, combinate cu genţi de dimensiuni mici, în nuanţe pământii.

Optează pentru look-uri all-coral dacă te simţi îndrăzneaţă sau pentru accesorii în această nuanţă, care să reamintească de efervescenţa acestui trend, precum rucsacuri sau borsete.

2. Roşu intens

All-time favorite, roşul rămâne pe podiumuri încă un sezon.

Ea reprezintă puterea feminină şi senzualitatea, aşa că nu e neobişnuit modul în care a fost inclusă în colecţia Valentino. Rochia cu umeri goi, centura fundă şi alegerea de a înlocui rochia clasică cu o salopetă practică susţin spiritul culorii roşu.

Poţi alege să încorporezi şi să adaptezi stilului tău sentimentul din colecţia Valentino cu piese vestimentare elegante, dar confortabile şi accesorii precum borsete sau rucsacuri tip geantă.

3. Albastru deschis

Culoarea cerului de vară nu putea lipsi din această listă şi, se pare, nici din colecţia de vară Dolce&Gabbana.

Albastrul deschis al rochiei şi forma clasică a acesteia, cu accente reinventate care îi dau senzualitate, sugerează inocenţa, dar şi puterea de a îndrăzni.

Noi am interpretat acest lucru ca fiind ocazia perfectă de a ne juca cu formele pe care le iau genţile clasice şi accesoriile metalice sau din piele ataşate, care să susţină spiritul creativ şi jucăuş.

4. Portocaliu

Portocaliul este mereu IN vara, datorită energiei pe care o transmite şi aerului relaxat atât de specific acestui anotimp.

Poate tocmai de aceea în colecţia Etro oranjul a apărut ca un element de fun ce reinventează look-ul clasic de costum tip bărbătesc. Acest outfit inspiră creativitate, dar rămâne în continuare elegant.

Alătură-te sentimentului de rafinament combinat cu dinamism optând pentru genţi de dimensiuni medii sau mari portocalii, care să atragă atenţia asupra ta şi a stilului tău inedit.

5. Galben

Nimic nu spune soare şi căldură mai bine decât galbenul puternic. Ne aminteşte de floarea soarelui şi de zilele relaxante petrecute la plajă, iar tocmai de aceea, această culoare a apărut pe catwalk.

La Pyer Moss, rochiile drapate, asimetrice, în această nuanţă amintesc de viaţa confortabilă pe care o ducem cu toţii în sezonul cald.

Ia cu tine câte o doză din această stare de calm optând pentru lookuri all-yellow sau doar mici accesorii, precum eşarfe, genţi sau pălării care ies în evidenţă.

6. Alb (vezi sus)

Albul este o culoare senină, care ne aminteşte de norii de pe cerul clar de vară şi de acea stare easy-going.

Tocmai de aceea este una dintre culorile care apar mereu în colecţiile de vară. La Chanel, ţinute all white cu o salopetă cool şi minimalistă, cu acel chic specific, a fost completată de numeroase accesorii, strălucitoare care au scos-o din banal.

Aplică şi tu acest principiu din modă cu o geantă albă cu numeroase accesorii metalice sau detalii care să te facă să străluceşti.

7. Roz pudrat

Feminin şi delicat, rozul pudrat îşi menţine locul pe podium încă un an, ceea ce ne face să credem că va rămâne aici şi în anii viitori.

La Giambattista Vali, rochiile vaporoase, cu un aer de prinţesă, au primit culoarea roz pudrat pentru a completa look-ul ca desprins dintr-un vis.

Portă roz pudrat în doze mici, dacă nu eşti pregătită pentru un all-pink, şi optează pentru plicuri şi poşete din piele naturală în nuanţa aceasta.

Acum a venit rândul tău să alegi culoarea care te-a inspirat şi să o porţi într-un mod potrivit stilului tău sau de ce nu, complet ieşit din tipare. Fie că mergi pe nuanţe puternice precum Living Coral sau unele mai subtile precum albastru deschis, asigură-te că vara aceasta te vei simţi minunat în ţinutele tale, optând pentru ceea ce te reprezintă.

Sursa: Blog DiAmanti

Modifică Setările