News

7 curiozităţi despre Natalie Portman

de admin

Am fost curioşi să aflăm numerele misterioase care i-au ghidat viaţa frumoasei Lebede negre.

6 zile

Antrenamentele pentru rolul prim-balerinei din Lebăda neagră au durat şase zile pe săptămână, a câte cinci-opt ore zilnic. Dar a meritat, rolul aducându-i, în 2011, un Oscar şi un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă. Dar şi marea iubire, soţul ei, Benjamin Millepied, coregraful filmului.

IQ 140

Natalie are un coeficient de inteligenţă de 140, aproape de cel al unui geniu, şi a absolvit Facultatea de Psihologie Harvard. „Nu-mi pasă dacă-mi distrug cariera, prefer să fiu deşteaptă decât un star de cinema“, a spus ea în 2002, ajungând să fie coautor şi pentru două lucrări de cercetare publicate în jurnale ştiinţifice. În plus, este şi plurilingvă: poate comunica în ebraică, engleză, franceză, germană, japoneză şi spaniolă.

40 de prieteni

În 2003, a dat o petrecere împreună cu Britney Spears pentru a sărbători Revelionul, la Hotelul Hudson din New York, la care au participat doar câţiva prieteni de-ai lor.

54 milioane dolari

Actriţa de numai 33 de ani se bucură de o carieră foarte frumoasă, care i-a adus, împreună cu contractul de ambasador al celebrei case Dior, o avere solidă.

3 cărţi favorite

Frumoasa israeliancă ar reciti cu drag „Great House“, de Nicole Krauss, „Freedom“, de Jonathan Franzen, şi „Just Kids“, de Patti Smith.

8 ani

Încă de la această vârstă este vegetariană, după ce a fost martora unei operaţii cu laserul asupra unei găini, la o conferinţă de-a tatălui ei. Activistă devotată, Natalie a ales să devină vegană (abţinerea de la consumul de produse animale), mâncărurile ei preferate fiind tofu şi fasolea neagră.

Anul 2011

La scurt timp după logodnă, mare ne-a fost mirarea să aflăm că aşteaptă un copil! Cel mai frumos moment din viaţa ei rămâne naşterea fiului lor, Aleph Portman-Millepied, în iunie 2011, urmat de nunta cu coregraful, pe 4 august 2012.

Sursă foto: Rex Features

Comentarii

Articole asemănătoare

Iată ce nu ştiai despre Nicole Kidman!

News

Iată ce nu ştiai despre Nicole Kidman!

Puţină lume ştie că roşcata nu este chiar australincă get-beget. Ea a fost născută în Honolulu, Hawaii, unde a locuit patru ani, urmând apoi mutarea în Sydney, Australia, şi are astfel dublă cetăţenie, americană şi australiană.

News

FOTO Britney Spears a ales scurt: vezi noul ei look de vară!

Viaţa artistei pop de 33 de ani nu pare deloc plictisitoare, în niciun aspect. După idile şi despărţiri, după concerte mari şi colaborări muzicale neaşteptate, dar mai ales după atâtea critici pe care le-a primit pentru majoritatea apariţiilor ei, Brit ne-a pregătit o surpriză: o nouă imagine.

News

Britney Spears, atacată de fani pentru că e grasă!

Mai mult, vedetei i s-ar fi interzis accesul în restaurante pentru a nu se mai îngrăşa, după ce au ieşit la iveală fotografiile cu ea şi colăceii de pe abdomen, în timpul filmărilor pentru un videoclip cu Iggy Azalea. Recent, săraca Britney cea cu abdomenul neglijat a fost