News

7 secrete de beauty care te pot ajuta să faci ca anii să treacă neobservaţi

7 secrete de beauty care te pot ajuta să faci ca anii să treacă neobservaţi camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Experţii spun că trebuie să acordăm atenţie doar câtora secrete de bază pentru a ne păstra frumuseţea.

Pielea indică, de fapt, cât de bine te simţi în interior. Acesta este motivul pentru care este foarte important să ai grijă de ea şi să o răsfeţi  din când în când. Dar, datorită stilului nostru de viaţă extrem de ocupat, îngrijirea obişnuită a pielii tinde adesea să devină o poveste. Şi dacă adaugăm la această problemă; stresul constant, poluarea, expunerea la soare şi dragostea noastră nemuritoare pentru junk food… ne putem lua la revedere de  la pielea catifelată. Dar nu vă faceţi griji, doamnelor!, avem ceva care vă va readuce zâmbetul pe buze şi o strălucire uimitoare pe faţă.

 

Nu subestima puterea unei creme hidratante!

Indiferent dacă pielea ta este uscată, normală sau chiar grasă, dacă îţi permiţi un singur produs de îngrijire a pielii, spun experţii, banii vor fi cheltuiţi bine pe o cremă hidratantă bună.

„Uneori, o cremă hidratantă bună şi de un demachiant uşor îţi pot lua anii de pe faţă”, spune profesorul Universităţii din New York, Rhoda Narins, preşedintele Societăţii Americane de Chirurgie Dermatologică. Când pielea este uscată, spune Narins, fiecare rid este accentuat, iar asta te face să arăţi mai în vârstă.

Dacă aveţi 20 sau 30 de ani, spun medicii, cremele hidratante vă vor oferi o parte din protecţia de care aveţi nevoie pentru ca pielea să nu îmbătrânească prematur.

Cremă hidratantă -Hydra vegetal- Yves Rocher

Alege produsul de curăţare cu înţelepciune!

Dermatologii spun că este indicat să foloseşti cel mai blând produs de curăţare pe care îl poţi găsi, şi să-l foloseşti cu uşurinţă.

Deşi tentaţia poate fi  să vă spălaţi faţa de mai multe ori pe zi (sau de mai multe ori dacă pielea este grasă), nu numai că excesul de curăţare nu vă va ajuta, dar, dacă utilizaţi un produs dur - în special săpun, asta vă poate afecta pielea.

Dacă vă spălaţi faţa prea des, de mai mult de două ori pe zi, puteţi deteriora bariera lipidică naturală, manta de protecţie a pielii, care o menţine sănătoasă.

Odată ce această protecţie este pierdută, pielea devine uscată - ceea ce înseamnă că înseamnă că poate începe să vă mănânce, să vă înţepe. De asemenea, poţi începe să arăţi mai în vârstă decât anii tăi.

Gelul de curăţare Himalaya Fresh

Ai grijă ce gel de duş alegi!

Majoritatea gelurilor de duş obişnuite au un pH mai mare de 7, ceea ce favorizează deshidratarea şi iritarea pielii. Gelurile care conţin acid lactic împiedică alterarea florei normale, responsabilă de protejarea pielii. În acest mod, pe lângă senzaţia plăcută de catifelare pe care o oferă, previn deshidratarea şi iritaţiile. În plus, acidul lactic ajută şi la procesul natural de reînnoire celulară, exfoliază şi îmbunătăţeşte textura şi aspectul pielii.

Gel de duş Kiss

Loţiunea tonică poate face minuni!

O loţiune tonică poate fi utilizată pur şi simplu cu un tampon de bumbac, după ce machiajul este îndepărtat şi pielea este curăţată. Efectuaţi întotdeauna mişcări din interior către exterior şi evitaţi zona fragilă a ochilor. Lăsaţi să se usuce câteva secunde şi bucuraţi-vă de acţiunea sa energizantă.

În general reduce secreţia de sebum, hidratează, echilibrează pH-ul şi pregăteşte tenul pentru aplicarea cremei. Ba mai mult, calmează pielea iritată, detoxifică, revigorează, tonifică şi conferă o senzaţie plăcută de prospeţime. În plus, aceasta echilibrează pH-ul şi pregăteşte tenul pentru aplicarea cremei. E de preferat să optaţi pentru una fără alcool sau parabeni.

 

Loţiunea tonică Cannabis & Acid Hialuronic

Mai întâi parfumul, apoi hainele!

Dacă îţi doreşti ca parfumul tău să nu poată fi uitat uşor, e bine să îl aplici înainte de a te îmbrăca. În acest mod ajungi la punctele de puls şi eviţi posibilele pete pe haine.

Dacă vrei să îţi adulmeci parfumul, îl poţi utiliza în punctele care sunt cele mai apropiate de nas, cum ar fi gâtul, bărbia şi claviculele.

Dacă vrei să miroaşi bine pentru iubitul tău, îl poţi folosi pe omoplaţi, în jurul urechilor şi, de ce nu, pe buric.

Dacă îţi place să laşi o urmă de parfum pentru alţii din jurul vostru, atunci partea din spate a gâtului şi interiorul genunchilor sunt ideale.

Parfum Sabon- Citrus Blossom

Părul are nevoie de o atenţie deosebită!

Persoanelor cu păr vopsit li se recomandă să nu-l spele în fiecare zi pentru a preveni decolorarea prematură a culorii şi uscarea lui. Şi părul decolorat poate necesita uneori o hrană suplimentară, cum ar fi un balsam sau o mască de păr, sau un tratament. Conteză, de asemenea, şi şamponul pe care îl alegem.

Fierul este, de asemenea, o sursă importantă de viaţă pentru păr. Când corpul nu are suficient, creşterea părului poate fi afectată.

Şampon stimulant de la Yves Rocher

Vitaminele A şi C merită să fie căutate şi ele. Prima este necesară pentru a produce uleiuri naturale pentru păr, în timp ce cea din urmă ajută la producerea de colagen, întărind astfel părul.

 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările