News

7 zile până la Oscaruri: Cine sunt marii favoriţi

7 zile până la Oscaruri: Cine sunt marii favoriţi

Cu o săptămână înainte de cea mai aşteptată gală din lumea filmului, Premiile Oscar, la casele de pariuri activitatea este intensă, mulţi gambler-i încercând să câştige bani frumoşi de pe urma actorilor nominalizaţi. Prin urmare, anumite filme şi anumiţi actori au deja cote foarte mari de câştigare a unei statuete. Să vedem cine sunt favoriţii!

Pentru cel mai bun film, "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave" este creditat cu cele mai mari şanse să plece acasă cu premiul Oscar. Următorul film pe lista favoriţilor este SF-ul "Gravity", care are cota 5,00, ce asigură un câştig net de 40 de euro la 10 euro pariaţi.

Matthew McConaughey este considerat principalul favorit la Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, pentru interpretarea din "Dallas Buyers Club". Al doilea favorit este Leonardo DiCaprio, nominalizat cu cota 6,50 pentru prestaţia din "Lupul de pe Wall Street/ The Wofl of Wall Street", în timp ce Christian Bale, protagonistul din "Ţeapă în stil american/ American Hustle", este creditat cu cele mai mici şanse la câştigarea Oscarului - cotă 101.

Categoria "Cea mai bună actriţă într-un rol principal" are o favorită certă: Cate Blanchett, cotă 1,03 pentru rolul din "Blue Jasmine". A doua pe listă, după şansele acordate de casele de pariuri, este Amy Adams din "Ţeapă în stil american", care are cota 15.

Modifică Setările