Fashion

70s groove! Vedete îmbrăcate în stilul anilor ‘70: pantaloni evazaţi, umeri bufanţi şi culori psihedelice

de admin

Ah, rebelii ani ’70! Trendul cel mai iubit de vedete şi de persoanele din lumea întreagă aparţine acestei perioade pline de culoare, chic şi feminină, disco şi groovie, în care actriţe precum Farrah Fawcett, Iman, Liza Minelli, Fay Dunaway şi Olivia Newton-John inspirau milioane de femei să le copieze stilul. Cu bucle voluminoase, ten bronzat, rochii maxi şi printuri florale, cu printuri psihedelice şi pământii, cu salopete, rochii petrecute, umeri bufanţi şi musai pantaloni evazaţi, femeile anilor ’70 au rămas o inspiraţie continuă, pentru milioane de femei.

Printre care şi vedetele, tinere sau care au prins decada aceea hippie-retro-libertină, după cum putem observa în stilul lor din ultimii ani:

Însăşi Iman a participat pe 11 februarie, anul acesta, la gala amfAR într-o ţinută foarte interesantă, care a constat în pantaloni evazaţi cu talie înaltă, monocromi, şi o bluză cu umeri mari şi mâneci largi, în dungi colorate.

Rosie Huntington-Whiteleys-a prezentat la gala de dinainte de Oscarurile din 2014 plină de farmec şi feminitate, într-o salopetă în dungi monocrome, cu pantaloni largi şi topul fără bretele. A preferat un lanţ maxi la gât care să întregească ţinuta retro.

Tânăra Sarah Hyland a apărut într-o ţinută foarte frumoasă şi proaspătă la gala Variety anul trecut, cu pantaloni cu talie înaltă, albi şi largi şi un top larg, cu detalii feminine. Părul prins uşor neglijent a întregit lookul anilor ’70!

Soţia model a lui John Legend, Chrissy Teigen, a purtat anul trecut o salopeză roz Elisabetta Franchi, cu un decolteu abisal! Totuşi, a fost o ţinută wow, cu pantalon evazat, umeri drepţi şi mâneci specifice anilor ‘70!

Louise Roe chiar a dat lovitura în 2013 cu această salopetă clasică, cu print retro, pantalonii largi ca în anii ’70 şi topulş tip cămaşă. Iar jacheta albă peste umeri a fost inspirată!

FOTO HEPTA

Comentarii

Modifică Setările