News

8 noi filme de Crăciun de văzut în vacanţa de iarnă

8 noi filme de Crăciun de văzut în vacanţa de iarnă

Nu ştiu care sunt planurile voastre pentru următoarea perioada, dar eu ştiu sigur că de-abia aştept zilele libere de Sărbători. Nu de-alta, dar o să pun la cale un maraton de filme de Crăciun, de care intenţionez să mă ocup cu cea mai mare seriozitate.

Pe lângă asta, cred că o să am şi nişte cozonac în grijă, nici pe el nu îl pot neglija cât mă uit pentru a mia oară la Home Alone, Love Actually şi The Holiday.

În cele ce urmează, însă, o să lăsăm puţin deoparte titlurile festive clasice şi o să facem o trecere în revistă a filmelor de Crăciun apărute în ultimii doi, trei ani. Plus lansările din această iarnă, pentru că, după cum cred că deja v-aţi dat seama, Netflix a devenit noul Hallmark atunci când vine vorba de Christmas movies.

Holiday in the Wild

Încep cu acest titlu care, departe de a fi o capodoperă, include două dintre cele mai drăguţe lucruri de pe lumea aceasta: Crăciun şiiii… animale (mai ales elefanţi). În prim-plan se află Kate (Kristin Davis, pe care o ştim drept Charlotte din Sex and the City), o femeie care, pe neaşteptate, află că soţul ei vrea să divorţeze de ea. Ca să depăşească acest moment dificil, pleacă singură în vacanţa în Africa pe care o plănuiseră cei doi înainte de separare. Acolo, în inima sălbăticiei, Kate îşi redescoperă pasiunile. Şi învaţă să iubească din nou… exact la timp pentru un Crăciun de poveste. Filmul este disponibil pe Netflix.

Citeşte mai multe aici!

Comentarii

Modifică Setările