News

La 80 de ani, Judy Dench vrea să-şi facă un tatuaj!

de admin

La 80 de ani, Judy Dench vrea să-şi facă un tatuaj!

Este una dintre cele îndrăgite actriţe de origine britanică şi deşi are 60 de ani de când este în atenţia publicului, Judy Dench nu are niciun gând să se retragă din cinematografie. În cel mai recent interviu al său, actriţa a declarat că se simte încă tânără şi că sufletul său este asemenea unei adolescente.

Actriţa în vârstă de 80 de ani a realizat o şedinţă foto pentru revista Good Housekeeping, prin care a vrut să arate că încă este vivace, se bucură de viaţă şi nu consideră că e timpul să se retragă de pe micile ecrane. Cu această ocazie, starul din James Bond a declarat că împlinirea celor 80 de ani nu a schimbat-o în niciun fel, ci dimpotrivă. ”Tot ce mi-a dorit a fost ca la această vârstă să-i am pe cei dragi aproape. Nu am vrut să fac o mare chestie din treaba asta. Cuvintele ”bătrân”, ”80 de ani” şi ”retragere” sunt interzise în casa mea”, a declarat simpatica octogenară.

Şi pentru a susţine şi mai mult ideea de suflet tânăr, Judy a declarat că este tentată să-şi facă un tatuaj. ”Am fost la un pas să-mi fac un tatuaj pentru a marca ziua mea de naştere. Este un simbol indian care reprezintă viaţa, iubirea şi toate celelalte.”.

Actriţa şi-a început cariera actoricească în anul 1957, la teatru Old Vic Company din Londra. De-a lungul carierei sale, Judy Dench a câştigat 55 de premii şi a primit alte 203 de nominalizări la cele mai prestigioase premii din domeniul cinematografiei.

Modifică Setările